Київстар розповів про принципи Lean на конференції ITEM-2017

Київстар розповів про принципи Lean на конференції ITEM-2017
Київстар виступив генеральним телеком-партнером ITEM ‒ однієї з найбільших в Україні конференцій з розробки IT-продуктів і розвитку IT-бізнесу. Ілля Польшаков, директор з трансформації Київстар, представив учасникам рекомендації із впровадження Lean ‒ культури досконалих процесів.

Цього року конференція ITEM відбулася вп'яте. Протягом двох днів прозвучали 50 виступів, відбулися 5 воркшопів, а також пройшов спеціальний продуктовий потік. Цього року свої доповіді представили спікери з США, Великої Британії, Чехії, Бельгії, Люксембургу, Франції, Кіпру, ключові фігури IT в Україні, представники IT Dnipro Community та Агентства з розвитку Дніпра. Понад 600 учасників обговорювали продуктову розробку, особливості оцінки завдань для клієнтів, чат-ботів як закріплений тренд нових сервісних комунікацій.

Одним зі спікерів ITEM став директор з трансформації компанії «Київстар» Ілля Польшаков. Він розповів про досвід впровадження Lean у сервісних компаніях на прикладі національного телеком-оператора. Також учасники конференції змогли протестувати інноваційні проекти – Kyivstar Reality і віртуальний тур «Україна 360».

«Lean – це культура постійного операційного вдосконалення компанії. Це безперервна робота над усуненням втрат і підвищенням ефективності. Це особисте ставлення кожного співробітника до того, наскільки ефективно він виконує свої функції і як процеси на його робочому місці приносять додаткову цінність клієнтам. Для того щоб досягти максимальної операційної ефективності, необхідно удосконалювати всі процеси не тільки з точки зору компанії, але і з точки зору клієнта», – говорить Ілля Польшаков.

Основною метою конференції цього року стало створення комфортного майданчика для IT-фахівців з усього світу, де можна обмінятися корисними контактами, отримати нові знання та практичний досвід.

«Щорічно ITEM збирає IT-фахівців із різних країн. Організовувати конференцію такого масштабу в Дніпрі – це виклик собі та обставинам, але завдяки підтримці наших партнерів, у тому числі телеком-оператора Київстар, ми змогли провести захід на дуже високому рівні. Також ми вдячні компанії «Київстар» за якісне інтернет-покриття – це було дуже важливо для наших гостей. Крім того, учасники ITEM високо оцінили доповідь Іллі Польшакова. Вивчити досвід великої корпорації – це завжди цікаво і корисно», – говорить Анна Іжевська, директор і співзасновник конференції ITEM.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі