Київстар спростив заміну SIM-карт на USIM для корпоративних та контрактних абонентів

Київстар спростив заміну SIM-карт на USIM для корпоративних та контрактних абонентів
Щоб корпоративні та контрактні абоненти Київстар змогли ще швидше почати користуватися 4G-зв'язком, оператор спростив для них процедуру отримання USIM. Тепер заміна займе не більше 5 хвилин.

Якщо раніше, щоб отримати USIM в одному з більш ніж 400 магазинів мобільного оператора контрактним абонентам необхідно було пред'явити свій паспорт, а корпоративним – ще й документи від компанії, то зараз ідентифікація користувачів відбувається тільки за допомогою SMS-пароля.

Замінити за спрощеною процедурою можна тільки SIM-карту на USIM у тому випадку, якщо вона не заблокована. Це дозволяє забезпечити високий рівень захищеність персональних даних корпоративних та контрактних абонентів. При цьому, замінити можна як основну SIM-карту, так і SIM-пару.

«У сучасної людини темп життя дуже швидкий. І ніякі бюрократичні затримки, як і стояння у черзі, вже неприйнятні, – коментує Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку компанії Київстар. – Тому ми ретельно переглянули процедури, які були пов'язані із заміною старих «сімок» на 4G. Швидкості мережі нового покоління прискорюють і процеси нашого спілкування з клієнтами».

Раніше для своїх контрактних та корпоративних абонентів Київстар запустив вигідні тарифні плани з безлімітним мобільним інтернетом* – спеціально для використання 4G. Контрактні абоненти можуть підключити один з 6 тарифних планів: «Київстар 4G», «Київстар 4G Extra» «Київстар 4G Ultra», «Київстар 4G Premium», а також «Київстар 4G Business» та «Київстар 4G Business VIP», які містять розширений пакет сервісів. Для корпоративних абонентів доступні тарифні плани «Київстар 4G 125», «Київстар 4G 175», «Київстар 4G 275», «Київстар 4G Premium», а також «Київстар 4G Business» та «Київстар 4G Business VIP». У тарифах «Business» для корпоративних та контрактних абонентів пропонується доступ до додатків ліцензійного Microsoft Office 365.

Абоненти передплаченої форми обслуговування, крім заміни SIM-карти в фірмовому магазині Київстар, також можуть скористатися віддаленою заміною. З докладною інструкцією для віддаленої заміни можна ознайомитись за посиланням.

Щоб перевірити чи підтримує ваша «сімка» мережу четвертого покоління, можна скористатися спеціальним USSD-кодом *245*4#. Для перевірки смартфона на сумісність з 4G слід використовувати код *245*5#. Якщо виявиться, що смартфон не підтримує 4G-зв'язок – придбати новий 4G-смартфон на вигідних умовах можна в одному з фірмових магазинів Київстар або в інтернет-магазині shop.kyivstar.ua.

* Для безкоштовної активації послуги «Інтернет БЕЗЛІМ» – безлімітний мобільний інтернет – для абонентів корпоративних тарифних планів «Київстар 4G 125», «Київстар 4G 175», «Київстар 4G 275» необхідно відправити команду *173*5#.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі