Київстар визнано платником податків №1 у галузі зв’язку

Київстар визнано платником податків №1 у галузі зв’язку
Асоціація платників податків України оголосила результати Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків -2017» і нагородила кращих. Київстар вже десятий рік поспіль стає переможцем рейтингу з найвищим результатом серед великих підприємств галузі інформації та телекомунікацій.

Оцінюючи кандидатів, експерти УАПП звертали увагу на співвідношення суми податків на дохід до отриманого прибутку, податкову дисципліну, середню заробітну плату по компаніям, кількість робочих місць, інвестиції у соціальні програми та благодійність, та ін. Тому з 425 кандидатів, відібраних з усієї України, до фіналу дійшло 40 компаній.
Так, за 2017 рік Київстар сплатив до бюджетів різних рівнів понад 5,1 млрд грн податків та зборів. А за весь час роботи в Україні сума виплат до бюджету сягнула майже 59 млрд грн.

Київстар активно підтримує розвиток сучасних технологій зв’язку в Україні. Так, на сьогодні оператор збудував найбільшу мережу 4G зв’язку, яка працює в 3410 населених пунктах, і нараховує 4309 базових станцій. Нагадаємо, що за внесок у розвиток в Україні технології LTE та ініціативи з рефармінгу радіочастот, професійна спільнота телеком ринку визнала компанію «Оператором року» в мобільному зв’язку. Відповідно до висновків міжнародних експертів компанії Ookla, середня швидкість мобільного інтернету в мережі Київстар – найвища серед мобільних операторів України.

Київстар розвиває соціально-орієнтований бізнес і підтримує благодійність. За 2017 і дев’ять місяців 2018 року компанія ініціювала 77 благодійних і соціальних проектів. Київстар допомагає Національній поліції України у розшуку зниклих дітей, підтримає благодійні проекти для школярів, що захоплюються точними та природничими науками, організовує безкоштовне навчання для студентів у галузі Big Data, допомагає дітям і незахищеним верствам населення. Компанія також визнана одним з найбільш привабливих роботодавців України, відповідно до даних кадрового порталу Head Hunter.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі