КИЇВСТАР ВПРОВАДЖУЄ ПЛАТФОРМУ CISCO JASPER ДЛЯ КЕРУВАННЯ М2М

КИЇВСТАР ВПРОВАДЖУЄ ПЛАТФОРМУ CISCO JASPER ДЛЯ КЕРУВАННЯ М2М
Центр керування М2М SIM-картами Cisco Jasper тепер доступний корпоративним клієнтам Київстар

В рамках стратегії розвитку напрямку IoT* (інтернет речей) та М2М** (міжмашинної взаємодії) Київстар запускає центр керування М2М SIM-картами від компанії Cisco Jasper. Хмарна платформа дозволить бізнес-клієнтам Київстар легко керувати M2M SIM-картами, тим самим оптимізувати свої ресурси, витрати і свою операційну діяльність.

«Вже багато років бізнес-процеси автоматизуються за допомогою М2М-технологій: від обміну показників з приладів та відео спостереження до передачі команд керування,» - коментує Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. «Кількість М2М SIM-карт стабільно зростає, а значить у бізнеса посилюється потреба в їх постійному контролі та управлінні, адже ці карти знаходяться у віддалених локаціях. Щоб перевершити очікування бізнес-клієнтів, ми пропонуємо центр керування М2М від Cisco Jasper, який є провідною в світі платформою».

Центр керування Cisco Jasper дозволяє бізнес-клієнтам:
• швидко масштабувати бізнес-процеси, тим самим збільшувати прибуток;
• знизити витрати на інформаційну систему в процесі її створення та експлуатації;
• забезпечити надійну якість обслуговування клієнтів завдяки високій ступені надійності;
• налагоджувати процеси впровадження будь-якого типу мобільних пристроїв для мінімізації ризиків та збільшення прибутку;
• захистити розгортання технології IoT за допомогою багаторівневої системи безпеки.

Центр керування Cisco Jasper надає клієнтам виключну гнучкість в підключенні та управлінні технологіями IoT відповідно до унікальних потреб та бюджету конкретного бізнесу, а також дає можливість змінити налаштування в разі потреби.

Сінді Паттерсон, Генеральний директор Global IoT Cloud в Cisco IoT додає: «Компанії, які запускають технології Інтернету речей, стикаються з різними труднощами. Успіх їх подолання залежить від гнучкості та ступеня безпеки платформи, яка може бути запрограмована під різні сценарії розвитку ситуації. Ми раді, що вийшли на ринок України і що Київстар з їх високошвидкісними мобільними мережами вибрав Cisco в якості партнера для розширення можливостей бізнес-клієнтів на їх шляху до впровадження IoT-технологій. Ми сподіваємося, що партнерство з Київстар допоможе індустрії Інтернету речей в Україні розвиватися та процвітати».
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі