Київстар запустив 4G в Умані на частотах 1800 МГц

Київстар запустив 4G в Умані на частотах 1800 МГц
31 серпня 2018 року Київстар підключив до високошвидкісного інтернету 4G/LTE Умань та ще 15 населених пунктах.

Щороку в вересні Умань зустрічає паломників - хасидів, які святкують тут початок нового року за іудейським календарем.
Так, минулого року це невеличке містечко прийняло понад 30 тисяч паломників. У цьому році очікується ще більше гостей. До цієї події Київстар сьогодні запустив у комерційну експлуатацію мережу 4G в Умані. Для того, щоб гості міста могли комфортно спілкуватись, оператор посилив мережу, встановивши додаткові базові станції у місцях високої концентрації трафіку.

Загалом мережа 4G Київстар охопила вже 2446 населених пунктів України, де проживає понад 15 млн осіб.
Тепер жителі та гості Умані, наряду з 15 мільйонами мешканців інших міст України, зможуть отримувати нові переваги мобільного інтернету, адже середня швидкість у мережі 4G вище в 16 разів, а затримка у передачі інформації (ping) менше у 2,5 рази в порівнянні з самими сучасними мережами 3G. Для абонентів це можливість швидко обмінюватись «важким» контентом, дивитись онлайн ТВ високої якості, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки скрізь, де є покриття мережі. Крім того, 4G мережа відкриває нові можливості для малого та середнього бізнесу та багатьох сучасних галузевих рішень, як от M2M/IoT, Smart Home, Smart City, e-Government, онлайн навчання та інші.

Нагадаємо, що Київстар надає абонентам великий вибір тарифних планів, у тому числі тих, де трафік на популярні сервіси (YouTube, соціальні мережі, база знань Wikipedia, освітня платформа Prometheus та ін) не тарифікуються. Абоненти можуть користуватись зв’язком 4G за своїми звичними тарифними планами, без додаткової плати.
Для використання 4G потрібно підготувати свій гаджет та SIM-карту. Абоненти Київстар можуть перевірити, чи підтримує їх смартфон і SIM-карта зв'язок четвертого покоління за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт. Замінити USIM можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів і гаджетів за вигідною ціною в своїх магазинах і на сайті.

Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазонах 2600+1800МГц – до 700 Мбіт/с. Більше деталей про 4G за посиланням: http://kyivstar.ua/4g.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі