Київстар запустив безкоштовну заміну SIM на USIM у 3000 магазинах по всій Україні-реліз

Київстар запустив безкоштовну заміну SIM на USIM у 3000 магазинах по всій Україні-реліз
Щоб підготуватися до використання 4G абоненти Київстар тепер можуть замінити свою SIM на USIM в одній з 3000 торгових точок партнерів мобільного оператора.

Для цього необхідно звернутися до співробітника торгової точки, де є відповідний знак – жовте коло з написом: «Безкоштовно замініть свою SIM-карту». Співробітник самостійно здійснить заміну, а сам процес займе для абонента не більше 5 хвилин. Серед партнерів Київстар: великі мережі мобільної техніки, сервісні центри та інші магазини.
«Київстар перший серед мобільних операторів в Україні запускає подібну ініціативу, щоб спростити кожному українцеві доступ до нових технологій. Щоб у всіх наших абонентів була можливість користуватися мобільним інтернетом четвертого покоління, ми розширюємо можливість безкоштовної заміни SIM на USIM в більш ніж 3000 точках продажів наших партнерів по всій Україні», – говорить Ольга Смисльонова, директор з роздрібних продажів Київстар.

4G надається всім абонентам Київстар без додаткової плати згідно їх тарифних планів. Скористатися послугами в 4G-мережі можуть всі абоненти оператора, чия SIM-карта та смартфон підтримують новий стандарт. Це можна перевірити за допомогою USSD-кодів: *245*4# виклик – для перевірки SIM-карти; *245*5# виклик – для перевірки смартфона. Нагадаємо, що абоненти Київстар можуть зробити заміну SIM на USIM в більш ніж у 420 фірмових магазинах оператора, а також самостійно – деталі доступні за посиланням: https://kyivstar.ua/ru/mm/services/base/simcard_4g.

Також компанія пропонує великий вибір 4G-смартфонів та гаджетів за вигідною ціною у фірмових магазинах і на сайті shop.kyivstar.ua.

4G від Київстар доступний вже у 1138 населених пунктах України. На сьогодні кількість абонентів оператора, які скористалися послугами 4G-зв'язку перевищила 1,2 млн. І у мережах 4G (працюють у діапазонах 2600 і 1800 МГц) було використано 4081 ТБ, яких вистачить, наприклад, на 316 років перегляду відео у високій якості або на 4115 років прослуховування музичних треків.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі