Кількість завантажень мобільного застосунку АЛЛО перевищило 1 млн

Кількість завантажень мобільного застосунку АЛЛО перевищило 1 млн
За даними Google Play, користувачі завантажили застосунок АЛЛО більше 1 млн разів. Таким чином, АЛЛО стала першим класичним ритейлером електроніки, який створив мобільний застосунок, який використовує 2,5% населення України. На платформі iOS кількість завантажень склала близько 100 тисяч.

«У сегменті e-commerce мобільний застосунок — дуже ефективний і перспективний інструмент. На сьогоднішній день наша команда розвиває його власними силами. Для наших клієнтів це зручний сервіс, що дозволяє здійснювати покупки в комфортному форматі. Ми постійно вдосконалюємо програму і вдячні нашим користувачам за довіру і зворотний зв'язок. Впевнені, що спільними зусиллями ми створимо такий продукт, який захочеться встановлювати відразу ж після покупки смартфона», — коментує CDO АЛЛО Костянтин Авілов.

Власний мобільний застосунок дозволяє АЛЛО запропонувати своїм покупцям якісно новий рівень сервісу. Завдяки цьому клієнти можуть здійснювати покупки, де б вони не знаходилися, брати участь в акціях і оплачувати товар прямо в телефоні.

Популярність застосунку підтверджується цифрами:

• кількість активних користувачів — до 400 тисяч на місяць;
• середній чек покупки через смартфон можна порівняти з показником середнього чека покупки через десктоп і в магазині;
• частка замовлень через застосунок становить 15%;
• застосунок генерує до 15% трафіку на сайт компанії.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі