Компанія АББ зміцнить енергосистему Індонезії та підтримає економічне зростання

Компанія АББ зміцнить енергосистему Індонезії та підтримає економічне зростання
Компактне комплектне розподільче обладнання з елегазовою ізоляцією дозволить постачати більше електроенергії та підвищити надійність енергосистеми

Компанія АББ отримала замовлення на постачання комплектного розподільчого обладнання з елегазовою ізоляцією (КРУЕ) для PLN, державної енергетичної компанії Індонезії. КРУЕ дозволить надійно постачати електроенергію, а також безпечно експлуатувати на обмеженому просторі та у суворих умовах, при забезпеченні управління мережею та захисту її від відключень електроенергії.

Оскільки Індонезія є країною з найбільшою економікою Південно-Східної Азії, попит на електроенергію тут невпинно зростає. Уряд має намір підключити всі домогосподарства до національної електромережі до 2025 року, отже втілює амбітну програму щодо додання 35 000 мегават (МВт) нових потужностей генерації.

Частиною замовлення буде проектування, постачання та введення в експлуатацію компанією АББ комплектного розподільчого обладнання з елегазовою ізоляцією (КРУЕ) на 150 кіловольт для 10 підстанцій в великому районі Великої Джакарти, на Західній Яві, Східній Яві та Сулавесі. Технологія КРУЕ забезпечує надійне компактне рішення, що дозволяє економити до 90% простору у порівнянні зі звичайними розподільчими пристроями з повітряною ізоляцією. Це дозволяє будувати підстанції в містах, де бракує простору і земля дуже дорога, зберігаючи естетичний вигляд та простір міст.

«Ми з радістю продовжуємо підтримувати уряд Індонезії та компанію PLN в їхніх зусиллях щодо зміцнення енергосистеми та забезпечення надійного енергопостачання, щоб країна могла задовольняти зростаючі потреби в електроенергії, – зазначив Клаудіо Факін, керівник бізнес-напряму «Енергетичні мережі» компанії АББ. – Ми прагнемо використовувати наші найкращі в своєму класі технології та потужну присутність на місцевому ринку, щоб продовжувати зростати разом з країною, що є частиною стратегії «Наступний рівень» компанії АББ».

Компанія АББ вперше представила технологію КРУЕ 50 років тому і продовжує впроваджувати інновації у цій галузі. Як лідер на ринку з технологій КРУЕ високої напруги, компанія АББ пропонує обладнання з діапазоном напруги від 72,5 кВ до 1200 кВ та має базу встановленого обладнання понад 30 000 комірок. Остання пропозиція АББ включає екологічно чисті та цифрові можливості.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі