Компанія AVON активно використовує переваги рішень Google

Компанія AVON активно використовує переваги рішень Google
Компанія Wise IT, єдиний в Україні Google Cloud партнер з прем'єр статусом, допомагає співробітникам AVON використовувати переваги сервісів G Suite для ефективних комунікацій і розвитку своїх проектів.

AVON - одна з провідних міжнародних компаній у сфері краси. Річний обсяг продажів компанії в світі складає більше $ 10 млрд. Як найбільша в світі компанія, що працює за методом прямого продажу, AVON пропонує свою продукцію в більш ніж 140 країнах через мільйони своїх незалежних представників.

Компанія дбає про красу і надає жінкам можливість самореалізації та фінансової незалежності в партнерстві з AVON.

У 1997 році компанія «Ейвон Косметікс Юкрейн» почала свою діяльність в Україні. Головний офіс знаходиться в Щасливе під Києвом.

Політика компанії AVON передбачає комфортну роботу своїх менеджерів і їх успішна співпраця. Для цього необхідно забезпечити безпеку і простоту обміну інформацією, мобільного доступу до сервісів і даних, які необхідні для роботи з документами і електронною поштою з будь-якого пристрою і з будь-якої точки світу.

Керівництвом компанії AVON було прийнято рішення про вибір сервісів Google, які мають дуже високі параметри відмовостійкості і гарантують доступність сервісів в обсязі 99,9%.

Серед впроваджених в компанії сервісів Gsuite - пошта Gmail, електронний документообіг на базі Google Docs, розклад, планування зустрічей і обмін календарями за допомогою Google Calendar. Захист корпоративної мережі забезпечується антиспам-сервісом, який входить в бізнес версію GSuite.

«Фахівці компанії Wise IT завжди надають нам необхідну підтримку з разі виникнення питань і спірних завдань», - зазначила Галина Соловйова, фахівець відділу обслуговування Представників компанії AVON.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі