Компанія Wise IT отримала нову експертизу - Google Cloud Work Transformation Expertise

Компанія Wise IT отримала нову експертизу - Google Cloud Work Transformation Expertise
Wise IT поповнює портфель експертиз за програмою спеціалізації партнерів Google Cloud.

Спеціалізації в Програмі партнерства Google Cloud призначені для того, щоб надати клієнтам кваліфікованих партнерів, які продемонстрували технічну підготовку і доведений успіх в спеціалізованих рішеннях і областях обслуговування. Партнери проходять ретельну технічну оцінку, беруть в команду сертифікованих експертів, демонструють незмінний успіх клієнтів і мають бізнес-план для інвестицій в свої області спеціалізації.

Компанія Wise IT є провідним партнером Google Cloud Platform, має великий портфель експертиз і підтримує постійне дотримання всіх стандартів і демонструє досвід в різних областях.

-----------------
Wise IT – українська компанія, що має статус Google Cloud Premier Partner. Також Wise IT має великий досвід і глибоку експертизу в таких областях IT: ліцензування програмного забезпечення, рішення на платформі Microsoft, віртуалізація, хмарні сервіси, інформаційна безпека, технічна підтримка і аутсорсинг, навчання і сертифікація, рішення САПР і ГІС, комунікації і спільна робота, поставка апаратних рішень, управління бізнес-процесами, управління програмними і IT-активами.
Компанія Wise IT - партнер більшості великих вендорів - постачальників програмного забезпечення і хмарних сервісів (Microsoft, Google, Adobe, Autodesk та ін.), А також hardware-рішень (Hewlett-Packard, Epson, Cisco, OKI та ін.).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі