Компанія Wise IT підтвердила партнерський статус Microsoft з трьома компетенціями рівня Silver на 2020-2021 рік

Компанія Wise IT підтвердила партнерський статус Microsoft з трьома компетенціями рівня Silver на 2020-2021 рік
Компетенції Microsoft - це підтвердження високого рівня партнера. Розширені компетенції можуть отримати партнери, у яких є успішні кейси впровадження рішень Microsoft і необхідна кількість сертифікованих технічних фахівців.

Завдяки відповідності всім вимогам, Wise IT підтвердила наступні компетенції в рамках глобальної партнерської мережі Microsoft (Microsoft Partner Network):

• Silver Cloud Platform: високий рівень кваліфікації для впровадження і супроводу хмарних сервісів на платформі Microsoft Azure.

• Silver Cloud Productivity: високий рівень кваліфікації в галузі впровадження та розгортання хмарних і гібридних рішень Microsoft Office.

• Silver Small and Midmarket Cloud Solutions: підтверджує досвід Wise IT в наданні рішень на базі Microsoft 365 для малого і середнього бізнесу.

«Компанія Wise IT є партнером Microsoft з 2017 року і по теперішній час, демонструючи високий
рівень компетенції фахівців і якість реалізації проектів. Наші знання і вміння, підтверджені високими партнерськими статусами Microsoft, завжди адаптовані до потреб клієнтів, що дає їм можливість отримати кращі послуги за кращу ціну. Ми допомагаємо побудувати потужний і керований бізнес компанії будь-якого рівня за допомогою хмарних рішень Microsoft». - коментує керівник відділу архітектурних рішень Wise IT і сертифікований тренер Microsoft Юрій Ситников.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі