Кредит компанії, одного із лідерів ринку миттєвих платежів в Україні, виставлено на продаж

Кредит компанії, одного із лідерів ринку миттєвих платежів в Україні, виставлено на продаж
31 березня у системі «Прозорро.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, що перебувають на балансі АТ «Дельта Банк». У забезпечення за договорами передано понад 5 тисяч платіжних терміналів.

На продаж виставлено права вимоги за двома кредитами. Компанія-позичальник не перебуває у стані ліквідації та спеціалізується на наданні комерційних послуг за допомогою платіжних терміналів. Свого часу позичальник займав понад третину ринку миттєвих платежів в Україні.

На початок жовтня 2016 року загальна заборгованість за кредитними договорами (тіло та нараховані відсотки) склала 197,66 млн грн.

У забезпечення за договорами, зокрема, передано 5 612 платіжних терміналів, що розташовуються по всій Україні. А також сервери, серверне обладнання в загальній кількості 24 одиниці, що територіально розміщуються у Києві.

Початкова ціна реалізації лоту – 61 536 948,00 грн (без ПДВ).

Аукціон відбудеться 31 березня у системі «ПроЗорро.Продажі». Організатор торгів – ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЮКРЕЙН ПРОПЕРТІ ГРУПП».

Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 30 березня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі