Кредити компаній, які входять до складу холдингу, що управляє відомими роздрібними продуктовими мережами, виставлено на голландські торги

Кредити компаній, які входять до складу холдингу, що управляє відомими роздрібними продуктовими мережами, виставлено на голландські торги
6 квітня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами п’яти компаній, що входять до складу холдингу, що управляє добре відомими роздрібними продуктовими мережами в Україні та Молдові. Права вимоги за кредитами, заборгованість за якими сягнула 685,26 млн грн, виставляються на торги за голландською моделлю. Початкова ціна реалізації – 685,26 млн грн. Автоматично та покроково ціна максимально може знизитися до 137,05 млн грн. Матеріали кредитних справ та деталі судово-претензійної роботи, проведеної банком, доступні для вивчення потенційними покупцями у віртуальній кімнаті даних.

Одним лотом на торги виставляються права вимоги за шістьма кредитами. В один пул об’єднано активи трьох банків – ПАТ «БАНК ФОРУМ», «ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ» та АТ «ДЕЛЬТА БАНК». До цього активи виставлялися на індивідуальні торги від 9 до 13 разів.

Усі позичальники – п’ять юридичних осіб – не перебувають у процесі припинення, ведуть активну господарську діяльність та входять до складу холдингу, що управляє добре відомими продуктовими мережами в Україні та Молдові.

У забезпечення за договорами банкам передано, зокрема нерухоме майно – центр підготовки товарів сільськогосподарського призначення загальною площею 24 338,6м2 та земельні ділянки площею 16 га (Київська область, Бориспільський район, с/рада Вишеньківська). А також – товари в обороті: продуктова та промислова група, що зберігаються за адресами Київська область, Бориспільській район, Вишенківська с/р; м. Київ, вул. Вербицького, 18, м-н «Велика Кишеня»; м. Дніпропетровськ, бул. Зоряний, 1А, м-н «Велмарт»; м. Київ, пл. Дружби народів, 6, м-н «Велика Кишеня»; Київська обл., м. Обухів, вул. Київська, 119, м-н «Велика Кишеня».

Початкова ціна реалізації ­ – 685 258 611,94 грн.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність. Також для зручності потенційних інвесторів, матеріали кредитних справ доступні для вивчення у віртуальній кімнаті даних.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі