LG РОЗШИРЮЄ ПРЕМІАЛЬНУ ЛІНІЙКУ LG SIGNATURE

LG РОЗШИРЮЄ ПРЕМІАЛЬНУ ЛІНІЙКУ LG SIGNATURE
Винна шафа, преміальна сушильна машина та холодильник з нижньою морозильною камерою – нові продукти лінійки LG SIGNATURE (презентація перших моде-лей відбулася в 2016 році)

БЕРЛІН, 30 серпня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) представить розширену лінійку LG SIGNATURE на виставці IFA 2018 у Берліні. Лінійка поповниться новими преміальними продуктами, а саме винною шафою, сушильною машиною та холодильником з нижньою морозильною камерою.

Концепція The Art of Essence надихнула на створення єдиної філософії бренда LG SIGNATURE, запуск якого відбувся в 2016 році. Нові продукти лінійки LG SIGNATURE позбулися всіх тих якостей, які відволікають від справжньої суті бренда. У результаті продукти отримали вдосконалений дизайн і виняткові харак-теристики, що підкреслюють статус власників преміальної техніки.

Ексклюзивна винна шафа лінійки LG SIGNATURE вміщує до 65 пляшок і має витончений металевий дизайн. Шафа оснащена великою кількістю інноваційних технологій, серед яких Multi Temperature Control («Мультітемпературний контроль»), що створює оптимальні умови для зберігання різних сортів вина. Холодильне відділення в винній шафі LG оснащено Automatic Lift («Автоматичний підйом»), що дозволяє легко дістати пляшку вина за допомогою простого натискання кнопки. Завдяки функції розпізнавання голосу відкриваються дверцята та вмикається внутрішнє підсвічування холодильника, що дозволяє побачити його вміст через затемнене скло. Це значно заощаджує електроенергію та перешкоджає попаданню небажаного сонячного світла.

Цього року інноваційна сушильна машина для одягу дебютує в лінійці LG SIGNATURE. Сушильна машина обробляє до 10 кг одягу, автоматично визначає обсяг завантаження білизни до барабана, а також налаштовує відповідні параметри без додаткового втручання користувача. Функція швидкого сушіння доповнена просунутою системою автоматичного очищення конденсатора (Condenser Automatic Cleansing System). Система використовує проточну воду для очистки деталі від пилу. Завдяки цьому пристрій стабільно функціонує при піковій продуктивності.

Новий холодильник з нижньою морозильною камерою лінійки LG SIGNATURE оснащений інноваційними функціями, зокрема Automatic Lift («Автоматичний підйом»). Вона дозволяє підняти ящик на рівень очей для зручного доступу до продуктів. Покращена функція Auto Door Open («Автоматичне відкриття дверцят») визначає наближення користувача до холодильника та автоматично відкриває дверцята в два рази ширше, ніж раніше. Це підвищує ступінь зручності використання холодильника, коли руки зайняті продуктами.

Щоб підкреслити естетичність дизайну та новітні технології винної шафи LG SIGNATURE, компанія LG співпрацювала з Джеймсом Саклінг, відомим на весь світ винним критиком. Його думка високо цінується у міжнародній винній спільноті. 30 і 31 серпня 2018 року Дж. Саклінг проведе кілька дегустацій вина для VIP-гостей виставки IFA на стенді LG SIGNATURE в комплексі Messe Berlin. Під час дегустацій будуть продемонстровані можливості та характеристики винної шафи від LG, що сприяють збереженню смакових властивостей вина. Також на стенді будуть представлені зразки найкращих сортів вина від французької виноробні Lou Dumont.

«Поєднання елегантного дизайну та передових технологій, а також відданість філософії бренда The Art of Essence – це і є лінійка LG SIGNATURE, – сказав Дахюн Сонг (Song Dae-hyun), президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. – Розширення лінійки LG SIGNATURE до семи продуктів дозволить більшій кількості споживачів познайомитися з преміальною побутовою технікою, що нагадує витвір мистецтва».

Відвідувачі IFA 2018 зможуть побачити новинки лінійки LG SIGNATURE на сте-нді компанії в Залі 18.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі