Лікарський дар у спадок

Лікарський дар у спадок

Коли людина обирає професію лікаря, це вимагає стовідсоткової впевненості у своєму виборі. Адже лікувати людей – це більше, ніж просто робота, це справжнє покликання. Саме такої думки дотримується лікар Біляк Степан Степанович. Він з самого дитинства знав, ким хоче бути, саме тому з усіх професій світу обрав саме медицину. І цей вибір не був випадковим – адже він походить з лікарської родини.

Батьківський приклад перед очима

Головним прикладом для Степана Степановича завжди був його батько – Степан Томович Біляк. Він Заслужений лікар України, практикує вже шосте десятиріччя, захистив кандидатську з медицини. Також Степан Томович протягом кар’єри постійно підвищував кваліфікацію – стажувався у Чехії, Угорщині, Польщі, Австрії та США.

Комусь на перший погляд може здатися, що Степан Степанович пішов у медицину за примусом авторитетного батька. Але це зовсім не так. Просто він з самого дитинства бачив перед собою обдарованого лікаря, який присвятив своє життя порятунку людей. Такий приклад надихає та дає багато енергії й наснаги. До того ж, від батька лікар Біляк успадкував справжній дар – вмілі руки хірурга та здібність знаходити підхід до людей.

Розвиток спеціаліста

Степан Степанович Біляк дуже багато навчався, щоб стати тим лікарем, яким він є зараз. За його плечима – навчання в УжНУ, інтернатурі по хірургії, клінічній ординатурі, аспірантурі з урології, захист кандидатської дисертації. Він 7 років стажувався у київському «Інституті Урології НАМН України» під керівництвом професора Возіанова. Але на цьому лікар не зупинився та вирішив отримати 2 додаткових спеціалізації: онколога у 2013 році та гінеколога у 2014. Щоб отримати необхідні навички на опанувати сучасні методи лікування, Степан Степанович стажувався у Національному Інституті Раку у Києві, а також у Центрі Раку німецького міста Майнц, під керівництвом професора Джона Тюроффа.

Сьогодні лікар Біляк працює разом з батьком у їхній приватній клініці під Ужгородом, у мальовничому селі Минай. Він спеціалізується на лікуванні хвороб урологічного, гінекологічного, онкологічного та загальнохірургічного плану. У роботі використовує сучасні методики оперування – лапароскопію та ендоскопію. Час від часу лікар підвищує кваліфікацію на стажуваннях, міжнародних конференціях, семінарах.

Які хвороби лікує Біляк Степан

До цього лікаря можна звернутися з приводу:

  • патологій сечовивідної системи – каменів, запалень, пухлин;
  • захворювань жіночої репродуктивної системи – міом, кіст, ендометріозу, запалень, поліпів, безпліддя та інших;
  • проблем статевої сфери в чоловіків – простатиту, аденоми простати, варикоцеле, гідроцеле, крипторхізму;
  • загальнохірургічних хвороб – каменів у жовчному міхурі, холециститу, панкреатиту, апендициту, кил, спайок;
  • злоякісних пухлин кишківнику, сечовивідної системи, матки, яєчників, статевого члену, яєчок, простати та інших органів.

Впродовж свого навчання та стажування він опанував методики, якими в Україні володіють одиниці хірургів. Наприклад, видалення ураженого раком сечового міхура зі створенням нових фрагментів з прямої кишки. Такі операції не проводить на Закарпатті більше ніхто.

prwQ_Qt3BZMz4a5iOyddWbjK3rt8ttdI8jYGLpZB83fnA_qK0bMX0p4228w59_C08eB17UBteX200EZdOuz10Xt9zYAvzB8yNfw7SKW1kFLBI91IZVpQBS-mxMI53HzbBvtJ6QQD

До кожного пацієнта лікар Біляк знаходить індивідуальний підхід. Це стосується не тільки підбору методів лікування, але й спілкування. Адже для успішного одужання дуже важливо знайти порозуміння між лікарем та пацієнтом, створити атмосферу повної довіри та доброзичливості. Степан Степанович вміє спілкуватися з людьми так, щоб підтримувати в них оптимізм та віру у подолання хвороби. Адже це дуже допомагає в процесі лікування та прискорює одужання.

Разом з батьком Степан Степанович Біляк розвиває клініку. Тому в ній є сучасні зручні палати, що більше нагадують номери у готелі. До кожного пацієнта прикріплений особистий медичний консультант, який допомагає збирати необхідні документи, зустрічає, привозить у клініку, консультує з усіх питань стосовно лікування. Також клініка оздоблена сучасним обладнанням, що дозволяє проводити точну діагностику та ефективні операції. Для династії Біляків дуже важливо йти в ногу з часом та тримати руку на пульсі прогресу!

_______________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі