Microsoft та суспільна організація Let’s Do It! World разом працюють над очищенням Землі від сміття

Microsoft та суспільна організація Let’s Do It! World разом працюють над очищенням Землі від сміття
Microsoft та суспільна організація Let’s Do It! World працюють над очищенням Землі, згуртовуючи мільйони людей по всьому світу задля спільного збору сміття 15-го вересня 2018 року, з метою раз і назавжди вирішити проблему зі сміттям.

Відходи − це всесвітня проблема з безліччю негативних наслідків для планети. Суспільна організація Let’s Do It! World піклується про проблему забруднення сміттям, тому що планета не може дозволити собі цього не робити. За допомогою даних наданих громадськістю, нових технологічних платформ та інноваційних технологічних рішень, таких як сервіс Azure, Let’s Do It! World відстежує кількість відходів у всьому світі для збору і сортування даних. Ці дані стають основою для Світового Індексу Відходів (World Waste Index) та для Світової Платформи Відходів, де усі дані стосовно сміття згруповані і відображені дуже простим та зрозумілим шляхом.

База даних про відходи допомагає світу усвідомити серйозність існуючої проблеми і боротися проти «сміттєвої сліпоти». Поняття «сміттєва сліпота» описує ситуацію, коли наша економічна діяльність продукує тонни ресурсів й відходів, однак ніхто з цим нічого не робить.

Тимос Платсас, Microsoft CEE Philanthropies director, вважає, що технології можуть бути могутнім інструментом у допомозі з вирішенням багатьох найбільш складних світових проблем, таких як управління відходами. Це дає змогу неприбутковим організаціям стати більш продуктивними, більш інноваційними та в результаті збільшити масштаб їхнього соціального впливу. «У Microsoft ми дуже пишаємося тим, що допомагаємо розширювати можливості некомерційних організацій, таких як Let's Do It! World задля досягнення їхньої місії через цифрову трансформацію, за допомогою надійних технологій, які ми пропонуємо. Разом ми зробимо вагомий внесок у важливу справу − об'єднати людей усього світу задля звільнення планети від сміття», – прокоментував пан Платсас.

Кадрі Маріпуу, керівник групи картографії Let’s Do It! World, зазначає, що одна з найважливіших цілей її організації – зменшити прояв «сміттєвої сліпоти». «Головною ціллю фундації Let’s Do It! є об’єднання людей для співпраці, розширення можливостей та зменшення «сміттєвої сліпоти». Наразі Let’s Do It! World працює в 128 країнах. Це означає, що ми всі повинні бути в одному інформаційному потоці, а технології − єдиний спосіб це зробити, тож ми використовуємо Azure, Office365 та Skype для цього», – каже пані Маріпуу.

Let’s Do It! World − це суспільний рух, який розпочався в Естонії в 2008 році, коли 50 тисяч людей об'єдналися, щоб очистити всю країну від сміття лише за 5 годин. Сьогодні майже 130 країн та 20 мільйонів людей приєдналися до нас для очищення від незаконних відходів. У 2018 році рух спрямовано на амбітну ціль з очищення світу від відходів у одному потужному зусиллі − об’єднати 150 країн на один день для співпраці.

Якщо все вдасться, то 5% населення планети буде залучено. Це число відображає кількість людей, необхідних, щоб створити довготривалі зміни і вийти за рамки одноденного активізму.

Microsoft прагне постачати технологічні рішення, які стають досяжними та доступними для некомерційних організацій. Ми віримо, що технології можуть бути могутньою силою для соціального блага, але ми також усвідомлюємо, що самі лише технології не вирішать світові проблеми. Саме тому ми тісно співпрацюємо з урядами, некомерційними організаціями та приватним сектором для заохочення колективних дій.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі