Міжнародна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції «ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ»

Міжнародна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції «ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ»
З 25 по 27 вересня 2018 року на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б, м. Київ) відбудеться Міжнародна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції:
«ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ»


Потужна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, що займає провідне місце в агропромисловому секторі України, об’єднуючи комплекс інноваційних рішень на стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування продукції сільського господарства.

У рамках виставки заплановано наступні заходи:

Конференція: «Сучасні технології та перспективи розвитку олійно жирової промисловості в Україні»

Практична конференція «Сучасні технології вирощування, збору, зберігання сільськогосподарської продукції» за участю іноземних компаній».

ДЕГУСТАЦІЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ: «Рослинні олії – надійний шлях до здорового життя» (соняшникова, ріпакова, гірчична, лляна, кунжутна, сафлорова). Організатор Інститут олійних культур НААН

З питань подання заявки й отримання додаткової інформації щодо умов участі звертатись:
Тел./факс +038 (44) 593 19 01/02/03/04/
+038( 67) 316 24 06
e-mail: info@agroinkom.com.ua
expo@agroinkom.com.ua
http://agroinkom.com.ua


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі