Міжнародна виставка Public Health – розвиток національної медицини і нові можливості бізнесу!

Міжнародна виставка Public Health – розвиток національної медицини і нові можливості бізнесу!
З 2 по 4 жовтня у Києві відбудеться найважливіша подія медичної спільноти України – 27-а Міжнародна виставка Public Health 2018. Цей захід служить ефективним майданчиком для демонстрації новітніх досягнень в усіх галузях медицини та комунікації провідних гравців ринку й медичних фахівців з України та багатьох інших країн.

Щороку виставка об’єднує понад 300 національних і міжнародних компаній, які представляють повний спектр сучасного медичного обладнання, товарів і послуг. Відвідують захід понад 10000 спеціалістів, серед яких керівники та працівники медичних закладів приватного та державного сектору, посадовці, делегати профільних асоціацій і установ, науковці, журналісти, а також регіональні дилери та дистриб'ютори медичних товарів і устаткування.

Основні експозиції виставки відведені медичному обладнанню. Будуть представлені відомими міжнародні компанії, такі, як: ELMED (хірургічні та стоматологічні інструменти), DoychMedik (лікування в Німеччині), Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd., "RH" (представлятиме ультразвукові апарати Toshiba, Siemens, Philips і Medison), Canon Medical Systems (продемонструють лінійку КТ сканерів), так і українськими компаніями, серед яких: «Атон» (виготовлення медичних меблів), «Альціона» (обладнання для лікування хребта), «УМТ+» (обладнання від Hologic, Intermedical, Accuray та Medison), «Віола-Медтехніка» (медичне та стоматологічне обладнання), «АФС Медицинтехнік», "TREDEX" (діагностичне устаткування для електрофізіології), «Спілка автоматизаторів бізнесу» та багато інших.

Медична виставка Public Health надає можливість наочно побачити, порівняти та протестувати найкращі досягнення медицини, зустрітися з керівниками компаній – виробників і дистриб’юторів – медичного ринку, сформувати нові бізнесові зв'язки й укласти вигідні контракти. Завдяки потужній науково-практичній програмі виставки, працівники медичної галузі отримують професійні знання, а також мають змогу обговорювати та вирішувати у профільному колі актуальні питання розвитку системи охорони здоров’я в Україні.

Традиційно в рамках виставки відбудеться «День головного лікаря», а також нагородження Всеукраїнською відзнакою «Головний лікар року – 2018», яка відмічає досягнення топ-менеджерів медичних закладів з усіх регіонів країни.
Переможець конкурсу отримає грант на суму 108 600 гривень, який покриє навчання на pre-MBA Бізнес програмі найкращої бізнес-школи України! Генеральний Партнер – мережа лабораторій «СИНЕВО», Інформаційний партнер UA: Суспільне мовлення.

Представлені експозиції виставки та насичена ділова програма дозволять скласти загальну картину ринку медичних товарів і послуг в Україні, а також визначити тенденції його розвитку в умовах реформування системи охорони здоров’я.

Організатор – ДП «Прем'єр Експо» (ITE Group Plc Велика Британія)
Запрошуємо до участі!
Директор виставки – Інна Задорожня
Міжнародний виставковий центр, Броварський пр-т, 15, м. Київ, Україна
Детальніше на сайті http://publichealth.com.ua/
Промокод для безкоштовної реєстрації – DOCTOR18



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі