Незалежний аудит підтвердив, що драйвери AMD є найбільш стабільними в галузі

Незалежний аудит підтвердив, що драйвери AMD є найбільш стабільними в галузі
Незалежний аудит підтвердив, що драйвери AMD є найбільш стабільними в галузі - як для геймерів, так і для користувачів робочих станцій.

Зокрема, спеціалісти незалежної компанії з оцінки якості ПЗ QA Consultants опублікували звіт, згідно з яким AMD пропонує найстабільніші драйвери у всій галузі графічних рішень. Системи AMD пройшли 401 з 432 тестів, у той час як рішення NVidia пройшли лише 356. Це еквівалентно 93% у AMD проти 82% у NVidia.

QA Consultants протестували 6 з найпопулярніших карт AMD у верхньому, середньому та бюджетному цінових сегментах, у тому числі моделі для ігор і робочих станцій, порівнюючи їх з конкурентними NVidia GPU. До числа перевірених відеокарт увійшли Radeon RX Vega 64, RX 580 і RX 560 для ігор, а також Radeon Pro WX 9100, WX 7100 і WX 3100 для робочих станцій разом з ПЗ Radeon Software Adrenalin 18.5.1 і Radeon Pro Software Enterprise 18.Q2 відповідно.

Тестування було навантажувальним – експерти QA проводили чотирьохгодинний краш-тест на кожному GPU, повторюючи його шість разів на день протягом 12 днів. Завершення кожного тесту вважалося пройденим прогоном, а загальний рейтинг стабільності визначався загальною кількістю успішних прогонів, розділеною на загальне число спроб.

Збій драйвера – це більше, ніж просто незручність. Він може привести до реальних витрат, таких як втрата продуктивності та часу. Ці результати відображають постійну увагу AMD до стабільності драйверів разом з впровадженням найбільш затребуваних функцій та високої продуктивності. Вони забезпечують максимально комфортний досвід роботи з Radeon Software загалом.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі