Новини Національного Сорочинського ярмарку

Новини Національного Сорочинського ярмарку
Організатор Національного Сорочинського ярмарку – ТОВ «Сорочинський ярмарок» і я, як керівник цього проекту, вітаємо вас і зичимо успіхів і процвітання вам і вашій справі. Щиро дякуємо за те, що ви, як і ми, любите Сорочинський ярмарок – цей неймовірний захід, який об’єднує Україну і українців, який прославляє нашу державу, робить її привабливою і зрозумілою світу.

Рік, що минає, був вдалим для нашого товариства. Сорочинський ярмарок-2017 пройшов на традиційно високому рівні, одержав безліч схвальних відгуків від своїх численних гостей. В ньому взяли участь понад 2 тис. учасників, в т.ч. 12 іноземних експозицій, 5 тис. учасників Фестивалів «Ярмаринка» та «Ярмариночка», понад 30 кафе і ресторанів з усієї України. Його відвідали понад 800 тис. гостей, 34 дипломати, 210 журналістів. На вечірніх концертах виступали зірки української естради Тіна Кароль, Оля Полякова, Ірина Білик, «Пара Нормальних», DZIDZIO, Олег Винник та молоді, перспективні виконавці.

Наступний ярмарок буде для нас особливим. Адже в 2018 році проект відродження Сорочинського ярмарку, який має багатовікову історію, відзначатиме своє двадцятиліття. Ми вже почали підготовку до цього свята, з великим натхненням і повагою до славнозвісної гоголівської спадщини та з великою любов’ю до наших учасників і гостей, прагнучи, щоб ярмарок вкотре став грандіозним святом українських досягнень та культури, щоб запам’ятався, як неймовірна і унікальна подія в житті нашої держави. І для нас дуже важливо, щоб на цьому святі ви знову були поряд з нами, щоб ми мали нагоду розділити з вами нашу радість і наш успіх.

Ми вже зараз ведемо підготовку до наступного, ювілейного для нас, Сорочинського ярмарку, який пройде з 21 по 26 серпня традиційно в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області,щоб зробити його особливим не лише для нас, але і для всіх учасників та гостей. Прийом заявок на участь у ньому розпочнеться 03.01.2018 року.

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим і нехай Бог береже і благословляє вас і Україну!

З повагою
Керівник проекту
«Сорочинський ярмарок» Світлана Свищева


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі