Ookla: Мобільний Інтернет від Київстар – найшвидший в Україні

Ookla: Мобільний Інтернет від Київстар – найшвидший в Україні
Київстар відзначений як оператор з найшвидшим мобільним Інтернетом в середньому по країні серед мобільних операторів України. Такі дані отримані за результатами аналізу тестів у застосунку Speedtest® від Ookla® за другий та третій квартали 2018 року.

«Результати Speedtest – це ще одне вагоме підтвердження високої швидкості мобільного Інтернету Київстар, яким щодня користуються мільйони українців. Це стало можливим, у тому числі, завдяки злагодженій та кропіткій роботі із запуску 4G в Україні, а також вагомій ролі Київстар у цьому процесі» – коментує результати Speedtest® Awards Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

Ookla® проаналізувала більше 2 млн 800 тис. тестів швидкості мобільного Інтернету, які проводили абоненти всіх мобільних операторів України. На підставі результатів Speedtest® у другому та третьому кварталах 2018 року, середня швидкість мобільного Інтернету в мережі Київстар була визнана найшвидшою серед усіх операторів України, з показником Speed Score® – 18.42 (включає в себе показники швидкості завантаження (Download) та передачі (Upload) даних кожного оператора, що дозволяє оцінити швидкість роботи мережі).

При цьому, середня швидкість завантаження (Download) за вказаний період у мережі Київстар була 20.14 Мбіт/c, а передачі даних (Upload) – 9.54 Мбіт/c.

«Завдяки мільйонам тестів, які щодня здійснюють у застосунку Speedtest, Ookla розробила надійний та всебічний підхід до оцінки якості Інтернету. Нам приємно відзначити Київстар як оператора із найшвидшою мобільною мережею в Україні на основі нашого ретельного аналізу. Ця нагорода є свідченням виняткової ефективності компанії, яку підтвердили її ж клієнти у другому та третьому кварталах цього року» – відзначив Джеймі Стівен, виконавчий віце-президент Ookla.

Нагадаємо, що Київстар, як оператор з найбільшою кількістю абонентів – 26,5 млн осіб – за результатами двох аукціонів на 4G-частоти придбав найбільше частотного спектра, що дозволяє компанії надавати своїм клієнтам якісний зв’язок 4G, а також найшвидший мобільний Інтернет у середньому по Україні. Менше ніж за 3 місяці з початку впровадження нового стандарту в діапазоні 1800 МГц, телеком-оператор охопив 4G-зв’язком вже 3410 населених пунктів, де мешкає понад 20 млн осіб.

Ookla, компанія, якій належить застосунок Speedtest®, є лідером з тестування та аналізу швидкості фіксованого та мобільного Інтернету. Згідно з даними компанії, щодня завдяки застосунку користувачі проводять більше 10 млн тестів, саме тому Ookla має найповнішу аналітику щодо доступності та ефективності фіксованого та мобільного Інтернету у світі.
___________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі