ОТП Банк підтримав Всесвітній день заощаджень в Україні

ОТП Банк підтримав Всесвітній день заощаджень в Україні
З метою підвищення культури заощаджень та довіри до банківського сектора за ініціативою банків-членів НАБУ та за підтримки Федерального міністерства фінансів Німеччини, а також Фонду ощадних кас Німеччини Sparkasse, в Україні вже вшосте проводиться Всесвітній день заощаджень, до якого традиційно приєднався й ОТП Банк.

В рамках програми Всесвітнього дня заощаджень з метою навчання заощадливості підростаючого покоління у десятьох відділеннях банку по всій Україні були проведені уроки фінансової грамотності для дітей від 5 до 14 років.

З освітньої програми до Всесвітнього дня заощаджень в ОТП Банку найменші відвідувачі банку в форматі ігор та вікторин дізналися про історію та передумови виникнення грошей та їхню еволюцію, а також про роль банків у збереженні, примноженні та трансформації коштів.

А на завершення програми цьогорічного Всесвітнього дня заощаджень в Україні банки-члени НАБУ підготували масштабне освітньо-розважальне родинне свято. На гостей чекають фінансові вікторини, креативні майстер-класи, анімація та фінансова гра. Запрошуємо студентів, школярів, дітей дошкільного віку та їхніх батьків цієї неділі весело та з користю провести час усією родиною!

Дата та місце проведення заходу:

29 жовтня, 11.00-16.00
простір Всі.Свої, що розташований за адресою: м. Київ, вул. Десятинна, 12.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі