ОТП Банк профінансував групу компаній «Градолія» на 14 млн дол. США

ОТП Банк профінансував групу компаній «Градолія» на 14 млн дол. США
Продовжуючи активно нарощувати кредитний портфель в аграрному секторі, ОТП Банк надав фінансування виробнику нерафінованої олії, що активно розвивається в Україні - групі компаній «Градолія» - на загальну суму 14 млн дол. США.

Основна частина коштів в сумі 11 млн дол. США наприкінці 2016 року була спрямована на рефінансування інвестиційного кредиту для будівництва заводу, другу частину в сумі 3 млн дол. США на початку 2017 року було надано на поповнення оборотного капіталу.

«Стратегічний фокус банку на фінансування аграріїв і бажання надавати підтримку реальному сектору економіки, а також ділова репутація Групи «Градолія» на ринку олійних культур дозволили оперативно ухвалити позитивне рішення про співпрацю між нашими організаціями», - повідомила Алла Бініашвілі, член Правління АТ «ОТП Банк».

«Хочемо відзначити високий рівень професіоналізму співробітників ОТП Банку та швидкість прийняття рішень під час реалізації угоди,» - прокоментувала Яна Воронцова, фінансовий директор ТОВ «Градолія».

Дотримуючись багатолітньої стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі - від тарифного пакета «ОТП Агро» до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі