ОТП Лізинг і Група Метінвест реалізували проект фінансового лізингу на суму $ 7,8 млн

ОТП Лізинг і Група Метінвест реалізували проект фінансового лізингу на суму $ 7,8 млн
ОТП Лізинг та ряд підприємств «Групи Метінвест» у 2018 році реалізували проект фінансового лізингу на загальну суму близько $ 7,8 млн. Призначення фінансування - фінансування придбання легкових автомобілів в рамках програми оновлення автопарку «Групи Метінвест», а також фінансування придбання вантажних піввагонів в рамках програми оновлення рухомого складу «Групи Метінвест». Термін лізингу - 5 років.

«Ми дуже раді, що лідер металургійної галузі України і лідер лізингового ринку України приступили до спільної співпраці. Ми вважаємо, ідея аутсорсингу автомобілів дуже підходить тим, хто хоче зосередитися на своєму основному бізнесі: у Метінвесту це добре виходить. Нам також дуже приємно, що у Групи компаній Метінвест і Групи ОТП у цілому є перспектива спільної співпраці не тільки в Україні, а й за кордоном, і вже проводиться певна робота в даному напрямку. Ми думаємо, що ці наші перші контракти в Україні - тільки початок», - Андрій Павлушин, генеральний директор ОТП Лізинг.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі