Пенсійний фонд «ОТП Пенсія» відтепер в мережі фінансових консультантів «ОВБ Алфінанц Україна»

Пенсійний фонд «ОТП Пенсія» відтепер в мережі фінансових консультантів «ОВБ Алфінанц Україна»
Відтепер укласти пенсійний контракт з фондом «ОТП Пенсія» та почати пенсійне накопичення можна в мережі представництв компанії ОВБ по всій Україні та через фінансових консультантів компанії.

Концерн «OVB» надає послуги високоякісного фінансового консалтингу в 14 країнах Європи. В Україні концерн вже 10 років представлений компанією «ОВБ Алфінанц Україна», що має 29 регіональних представництв та понад 100 професійних фінансових консультантів.

«Компанія «ОВБ» стала одним із перших фінансових брокерів в Україні, що почав пропонувати своїм клієнтам участь у недержавному пенсійному фонді. Це демонструє стратегічне бачення компанії щодо розвитку цього виду пенсійного накопичення та комплексний підхід при наданні консультацій. Це запорука фінансової стабільності та благополуччя клієнтів», - відзначає Віталій Дишловий, керівник Департаменту з питань маркетингу та продажів КУА «ОТП Капітал».

«Ми раді поширити нашу співпрацю з групою компаній ОТП на український ринок. На ринку, де порівняно з європейським ринком кількість надійних фінансових інструментів для заощаджень є обмеженою, співпраця з компанією «ОТП Капітал» в сфері недержавного пенсійного забезпечення дозволить розширити спектр фінансових інструментів, які ми використовуємо для надання комплексних фінансових консультацій нашим клієнтам», - зазначив Дмитро Малик, директор ТОВ «ОВБ Алфінанц Україна».

Діяльність недержавного пенсійного фонду «ОТП Пенсія» передбачає залучення пенсійних внесків від фізичних та юридичних осіб, інвестування цих коштів з метою їхнього примноження і захисту від інфляції та здійсненні пенсійних виплат учасникам по досягненню ними пенсійного віку. Портфель фонду складається з найбільш надійних інструментів фінансового ринку - банківських депозитів, державних та банківських облігацій, що забезпечують захист та постійне зростання пенсійних накопичень клієнтів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі