Послуга переказів з картки на картку доступна на онлайн-ресурсах Київстар

Послуга переказів з картки на картку доступна на онлайн-ресурсах Київстар
Національний телеком-оператор Київстар надав онлайн-платформу для послуги переказів між банківськими картами. Скористатися сервісом можна 24/7 з будь-якої точки світу зі смартфона, планшета або комп'ютера. Комісія за переказ – мінімальна серед операторів Р2Р.

Перекази коштів з карти на карту - послуга, яка користується великою популярністю, про це свідчить офіційна статистика НБУ за 2017 рік. Тільки в четвертому кварталі обсяг даної послуги зріс на 54,1%, українці 43,2 млн раз здійснювали грошові перекази між банківськими рахунками.

«Компанія розробляє і запускає безліч послуг для своїх користувачів. Протягом 2017 роки ми відзначили зростання кількості поповнень мобільного рахунку через наш сайт на 26%. З огляду на популярність послуги у сфері онлайн-платежів, на kyivstar.ua і постійне зростання ринку грошових переказів, було прийнято рішення про запуск сервісу», - прокоментував Тарас Горкун, начальник департаменту мобільних фінансових послуг Київстар.

Тариф за користування послугою в середньому вдвічі нижче від існуючих пропозицій на українському ринку. Він складається з двох частин: змінної - 0,5% від суми переказу - і фіксованого - 2,5 грн за кожну успішну транзакцію. Процес перерахування коштів досить простий і вимагає від користувача ввести дані карт відправника і одержувача грошей, а також номери їх мобільних.

Послуга доступна для всіх українців на офіційному сайті Київстар за посиланням, а також в додатку «Мобільні гроші», і надається партнером Київстар компанією «Глобалмані» за підтримки «ТАСКОМБАНК».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі