Про те як у VAB Лізинг до дня Св. Миколая готувались!

Про те як у VAB Лізинг до дня Св. Миколая готувались!
19 грудня 2017 року VAB Лізинг разом з усіма, хто вірить у диво, святкували день Святого Миколая та дарували подарунки тим, хто чекав на них найбільше – дітям!

«В цей день наш офіс перетворився у справжню дитячу кімнату з великою кількістю іграшок та солодких подарунків, а жіноча половина нашого колективу відчула себе добрими феями, котрі зі всією душею, добротою та ніжністю підписували та укомплектовували дитячі подарунки для вихованців Київського дитячого будинку ім. М.М. Городецького та Обласного дитячого будинку в м. Боярка» – говорить Каріна Мицик, керівник департаменту по роботі з персоналом VAB Лізинг.

«Нам приємно, що подарунки від VAB Лізинг діти отримали не лише у вигляді іграшок, але й у вигляді фінансової допомоги, завдяки чому найменші діти – вихованці вищезазначених закладів, отримали новий якісний матрац та наматрацник у манеж» - зазначає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.

Не залишили без уваги і найменших представників команди VAB Лізинг – дітей співробітників, котрі за тиждень до свята взяли участь у конкурсі новорічної іграшки, організованої в офісі компанії.

Під час конкурсу офіс став по Новорічному яскравим, панувала особлива атмосфера тепла, свята та очікування дива у вигляді подарунків переможцям та учасникам конкурсу.

Кожна робота заслуговувала на головний приз від VAB Лізинг (а це були квитки у цирк! ), та шляхом голосування смайликами (по одному від кожного співробітника) переможця визначити, все ж таки, вдалося! І вже сьогодні 2-річний Макар зі своїми батьками відвідає чудове шоу! Та не змогли залишити без уваги і тих, чиї старання отримали трохи менше смайликів, і порадували 4-річного Владика квитками в контактний зоопарк та 10-річного Назара квитками у кінотеатр! А всі інші учасники конкурсу і ті, хто обов’язково долучиться до конкурсу наступного року, однак вже є членом команди VAB Лізинг, отримали чудові солодкі подарунки від Святого Миколая.

Мрійте, віріть у дива і вони обов’язково здійсняться!


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі