Пробіжи за свого героя!

Пробіжи за свого героя!
День Незалежності – це нагода вшанувати тих, кому ми завдячуємо своєю свободою. З цією метою в Києві пройде забіг Шаную воїнів, біжу за героїв України.

Цей захід організовано для того, щоб кияни мали змогу подякувати героям, які захищали їх від війни. Адже ще декілька років тому мужні воїни були звичайними хлопцями, що жили в тому ж місті, ходили тими ж вулицями, дивились те саме кіно. Але однієї миті вони вирішили, що мусять захищати Батьківщину. Тепер на їх честь на ВДНГ ми організовуємо забіг, де кожен учасник зможе подолати 5 км з ім’ям одного із загиблих героїв на стартовому номері – таким чином віддати шану своєму захиснику.

За підтримки посольства США в Україні до заходу долучиться Джордж Луц – організатор щорічного американського забігу для вшанування загиблих військових “Run for the Fallen”.

Забіг організовано в рамках соціального проекту Voїny, який заохочує суспільство та державні інституції до гідного вшанування пам'яті загиблих воїнів неоголошеної російсько-української війни.

Запрошуємо всіх охочих стати частиною нової національної традиції вшанування героїв, які віддали своє життя за Україну.

Реєстрація та подія на Facebook https://www.facebook.com/events/217865288855816/

9:00 Видача стартових номерів
9:30 Відкриття маршруту
10:00 Старт забігу

11:30 Прес-брифінг з Джорджем Лутцом та Олегом Дурмасенко


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі