Продукт КАСКО Smart з телематикою від «АХА Страхування» тепер доступний у 8 містах України

Продукт КАСКО Smart з телематикою від «АХА Страхування» тепер доступний у 8 містах України
Відтепер автовласники зможуть покращувати свої водійські навички і одночасно зменшувати вартість автострахування, оскільки з полісом КАСКО Smart можна отримати знижку від 5 до 30% протягом першого року страхування.

З 9 жовтня 2017р. інноваційний продукт КАСКО Smart від «АХА Страхування» став доступним для мешканців Києва, Дніпра, Харкова, Львова, Полтави, Кременчука, Запоріжжя та Одеси. Особливість продукту полягає у використанні телематичного пристрою, який аналізує та оцінює стиль керування водія. КАСКО Smart покликаний знизити ймовірність настання аварійних ситуацій на дорогах.

При укладенні договору КАСКО Smart автовласник відразу ж отримує 5% знижки, а загальна знижка за рік може скласти до 30% від загального платежу. З кожним наступним роком розмір знижки може збільшуватися аж до 60% знижки на 4й рік страхування.

Щоб активувати усі можливості КАСКО Smart, на автомобіль встановлюється телематичний пристрій, який безкоштовно надається клієнту. Водій завантажує мобільний додаток, завдяки якому може відслідковувати власний стиль керування, отримувати рекомендації щодо його покращення та заробляти бали. Отримані бали конвертуються у знижку, яка надається при сплаті 4-ї частини платежу.

«Цей продукт має дві чіткі переваги: по-перше, водій може отримати суттєву знижку за свої навички керування, по-друге – дослухатися рекомендацій і підвищити рівень безпеки, як для себе і пасажирів, так і для інших учасників дорожнього руху, - розповідає Максим Межебицький, віце-президент СК «АХА Страхування». – Іншими словами, чим безпечніше ви їздите, тим більше у вас можливостей отримати максимальну знижку і вплинути на безпеку на дорогах».

На страхування приймаються легкові автомобілі 2008 – 2017 р.в. та вартістю більше 200 000 грн. Договір страхування укладається з розстрочкою страхового платежу на чотири рівних частини, які сплачуються з інтервалом 3 місяці. Залежно від набраної кількості балів визначається знижка, яка надається Страхувальнику при сплаті 4-ї частини страхового платежу. Дана знижка може сягнути 100%, що означає звільнення від сплати 4-ї частини платежу.

5 фактів про телематику

• Наразі в світі нараховується близько 20 млн діючих страхових договорів, що передбачають використання телематики.
• Напрямок автострахування з використанням телематичних пристроїв та мобільних додатків є найбільш активно зростаючим у всьому світі.
• Телематика рухається до відмітки 100 млн користувачів у всьому світі до 2020 року.
• У Великій Британії близько 65% пропозицій для водіїв віком до 25 років базуються на використанні телематики, що дає змогу економити до 30% на автострахуванні.
• У мобільному додатку водії отримують повідомлення щодо дотримання безпечної швидкості, дистанції, стилю гальмування та прискорення, завдяки чому можуть постійно покращувати водійські навички.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі