QoS для технології AMD MxGPU показує найкращі результати разом із Citrix XenServer 7.4

QoS для технології AMD MxGPU показує найкращі результати разом із Citrix XenServer 7.4
Сьогодні AMD повідомляє про доступність першого у світі апаратного рішення для віртуалізації GPU – AMD MxGPU для Citrix XenServer 7.4. Завдяки одночасній підтримці Citrix XenDesktop і XenApp, AMD MxGPU є гнучким рішенням для різних бізнес-додатків.

Корпоративні користувачі можуть отримати наступні переваги від технології AMD MxGPU:

• Надійна і передбачувана інфраструктура. Технологія віртуалізації графіки AMD MxGPU забезпечує найкращі параметри QoS (Quality of Service) одночасно з продуктивністю, що аж до 9 разів вище, ніж у конкурентних рішень. Це означає, що ІТ-менеджери будуть отримувати менше дзвінків про несподівані уповільнення роботи систем, а користувачі будуть впевнені у тому, як відбуваються їхні робочі процеси.

• Більша гнучкість для співробітників, що працюють вдома. Технологія AMD MxGPU заснована відповідно до стандарту галузі SR-IOV (Single-Root I/O Virtualization) і забезпечує підтримку до 16 дистанційних користувачів на кожен GPU. AMD пропонує рішення для різних галузей промисловості, у тому числі:
o Архітектура, проектування і будівництво (AEC)
o Медіа та Розваги
o Нафта та газ
o Географічні Інформаційні Системи (ГІС)
o Виробництво
o Освіта

• Постійне лідерство у сфері OpenSource разом з драйвером KVM Host. Драйвер Virtualized Graphics KVM вже доступний для всієї спільноти open-source, і постачальники хмарних послуг разом з корпораціями можуть налаштувати MxGPU GIM (Guest Interface Manager) у відповідності до свого промислового середовища та створювати продукти, що відповідають унікальним потребам замовників.

У міру того як все більша кількість незалежних розробників будуть підтримувати GPU-прискорення для того, щоб надати багатіший досвід кінцевим користувачам, прив’язаний до GPU рівень QoS залишиться найважливішим параметром для корпоративних ЦОД. AMD MxGPU пропонує елегантне рішення, забезпечуючи QoS світового рівня разом з відеокартами AMD FirePro S7100-серії.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі