Rakuten Viber запрошує стартапи взяти участь в акселераторі Techstars

Rakuten Viber запрошує стартапи взяти участь в акселераторі Techstars
Viber запрошує стартапи взяти участь у новій міжнародній програмі розвитку бізнесу від Rakuten і Techstars. Ця кураторська програма, що триватиме 3 місяці, буде проводитися в Сінгапурі. Основною метою є представлення інноваційних ідей з обміну повідомленнями, а також підтримка зв'язку між представниками бізнесу та користувачами.

Програма передбачає вивчення всих основних функцій додатків для спілкування: обмін повідомленнями, покупки, платежі, AR і VR, технічна оптимізація, маркетинг та аналітика. З усіх претендентів будуть відібрані 10 стартапів, їх представники відправляться до Сінгапуру. На даний момент відкритий прийом заявок на участь, зареєструватися можна до 8 квітня. Програма стартує в липні і триватиме до жовтня. Demo-день призначений на 11 жовтня. У цей день учасники матимуть можливість поділитися своїми ідеями з сотнями інвесторів по всьому світу.
Куратори-представники з усіх підрозділів Rakuten, включаючи Viber, зможуть попрацювати з відібраними стартапами у форматі тісної співпраці.

У Viber, безумовно, є, чим поділитися: компанія, штаб-квартира якої знаходиться у Тель-Авіві, у своєму розпорядженні сотнями мільйонів зареєстрованих користувачів по всьому світу. Вона також є офіційним каналом зв'язку футбольного клубу «Барселона», офіційним месенджером команди Golden State Warriors і офіційною платформою для спілкування Національної баскетбольної асоціації.

«Ми щасливі анонсувати запуск глобальної програми з розвитку. Довгий шлях, який Viber вже виконав від невеликого месенджера до провідної світової комунікаційної платформи, навчив нас багатьом тонкощам сучасного ринку зв'язку. У нас є багатий досвід, ідеї та знання, якими ми готові поділитися. Також, я впевнений, що і нам буде чому повчитися у команд-учасників», ̶ прокоментував генеральний директор Viber Джамела Агауа.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі