Ready to Fly Academy - найбільший в Україні центр підготовки пілотів дронів

Ready to Fly Academy - найбільший в Україні центр підготовки пілотів дронів
Оператор дронів - професія майбутнього, так вважають в Ready to Fly Academy - лідера серед навчальних центрів України. Понад триста випускників академії зараз працюють в самих різних сферах: агросектор, екологія, відео продакшн і журналістика, промисловий моніторинг, силові структури.

У 2018 році компанія Fly Technology, як офіційний дистриб'ютор техніки DJI в Україні, підтримала запуск навчального проекту для пілотів квадрокоптера Ready to Fly (RTF) Academy. І за минулі два роки він перетворився на найбільшу в Україні школу з навчання пілотування дронів, що підготувала більше трьохсот пілотів.

Секрет успіху RTF Academy полягає продуманій програмі практичної і теоретичної підготовки. Команді інструкторів, що складається з професіоналів з багаторічним досвідом пілотування різних апаратів у найрізноманітніших умовах. І, звичайно ж, власному парку сучасних дронів DJI, наданих Fly Technology.

Курс підготовки пілотів включає в себе як теоретичні заняття. На яких даються знання про техніку безпеки при використанні квадрокоптера, основам зйомки та обробки фото і відео матеріалів, а також про специфіку обладнання. Також навчання включає і практичні індивідуальні та групові заняття під контролем досвідченого тренера-пілота.
На даний момент у RTF Academy є три курси підготовки пілотів: Базовий, Творчий і Творчий PRO. Відрізняються вони кількістю практичних занять і детальністю розбору процесу обробки відзнятого матеріалу. Тож необхідні знання можуть отримати як пілоти-початківці, так і люди зайняті в теле- і кіноіндустрії, а також представники силових структур.

Команду інструкторів очолює співзасновник Академії, практикуючий пілот і рекомендований фотограф DJI, Андрій Макаренко. Беручи участь в міжнародних фотоконкурсах, і активно займаючись зйомками, тренери постійно вдосконалюють свої навички і освоюють нові прийоми, якими діляться зі своїми учнями.

В процесі навчання майбутні пілоти можуть освоїти різні моделі дронів. Широка лінійка рішень: від компактного DJI Mavic Mini, до промислового важкоатлета DJI Matrice 200/210 - дозволяє знайти інструмент для вирішення будь-якої задачі. Головне - отримати необхідні для пілотування навички та сертифікат пілота.

Пройшовши навчання в Ready to Fly Academy, пілоти отримують не тільки нову перспективну професію, а й підтримку, необхідну для повноцінної роботи і розвитку у цьому напрямку: сервісну і апаратну підтримку, знижки на запчастини та аксесуари, запрошення на закриті презентації та заходи, а також можливість тестування нових моделей дронів.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі