Розпочався продаж AMD Athlon 200GE

Розпочався продаж AMD Athlon 200GE
AMD повідомила про початок світових продажів процесора AMD Athlon 200GE з графікою Radeon Vega 3, оптимізованого для щоденної роботи на ПК.

Поєднання архітектури ядер x86 «Zen» і графіки Radeon ™ «Vega» дозволило створити універсальний процесор Athlon 200GE для настільних ПК, який забезпечує надійну роботу для широкого спектру задач: від щоденних, таких як серфінг в інтернеті, до більш важких навантажень, наприклад, ігор у високій роздільній здатності.

Він забезпечує до 67% вищу продуктивність графіки і до двох разів більше обчислювальної потужності, обганяючи конкурентів на 84% в іграх з високою роздільною здатністю.

Athlon 200GE прекрасно підходить для доступних і сучасних ПК для дітей, сімейного використання і домашніх кінотеатрів, а також відмінно підійде для невеликих офісів. Застосування новітніх технологій 2018 року забезпечує йому великий запас продуктивності для роботи і розваг.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі