SAP підтримує інноваційні стартапи

SAP підтримує інноваційні стартапи
Компанія SAP має потужну інкубаційну систему для підтримки стартапів, які створюють продукти та рішення з метою допомогти інтелектуальним підприємствам бути конкурентоспроможними та досягти успіхів у світі, що швидко змінюється.

Завдяки SAP.iO Venture Studio SAP знаходить надзвичайні таланти й унікальні ресурси всередині самих стартапів, аби допомогти їм будувати успішний бізнес, який здатний вирішити масштабні проблеми клієнтів, працювати ефективніше та продуктивніше. А також допомагає стартапам, котрі займаються соціальними чи екологічними проблемами.

Ось декілька прикладів.

Компанія Ruum допомагає клієнтам управляти їхніми проектами. Завдяки простому рішенню, яке охоплює процес виконання завдань, контроль за термінами, зберігання файлів і роботу в команді. Воно також інтегрується з різними хмарними рішеннями, зокрема із застосунком для управляння і відстеження вантажів тощо. Крім того, рішення має власного цифрового помічника — Ada, — який інформує всіх членів команди про основні етапи та зміни з метою уникнення будь-яких проблем.

Компанія Brilliant Hire дає потенційним роботодавцям змогу оцінювати навички кандидата і пришвидшувати неупереджений процес найму. Із цифровим процесом підбору кандидатів компанія Brilliant Hire надає експертам перевірену інформацію.

Рішення Atlas на основі SAP — це портфоліо простих у використанні застосунків, які допомагають підприємствам приймати швидкі і зважені бізнес-рішення, які базуються на даних про місцезнаходження. Завдяки цьому сфера рітейлу може зрозуміти, які продукти вони повинні перевозити, а компанії з виробництва товарів широкого вжитку — визначити, на які магазини націлювати маркетингові кампанії. Лише один клік — і потужна платформа геопросторової аналітики Atlas може використовувати дані практично в режимі реального часу, щоб надавати детальну, проте анонімну інформацію про вікові групи, прибуток і поштові індекси, а також щогодинний трафік поблизу запропонованих локацій. Зарекомендувавши себе на ринку малого і середнього бізнесу, Atlas тим самим забезпечила отримання додаткової інвестиції від SAP.iO Venture Studio в розмірі 4,5 млн доларів, щоб вийти на ринок великих підприємств за допомогою Atlas Geo Cloud — хмарного рішення, яке буде масштабуватися та надавати такі нові функції, як накопичення і підтримка даних для їхнього аналізу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі