SAP SE допоможе компаніям стати більш інтелектуальними

SAP SE допоможе компаніям стати більш інтелектуальними
SAP SE представила ряд продуктів, які за допомогою інноваційних інструментів, таких як блокчейн, чат-боти і аналітика, допоможуть існуючим підприємствам стати по-справжньому інтелектуальними. SAP також анонсувала доступність SAP Cloud Platform через більшість найбільших хмарних провайдерів.

З моменту виходу системи SAP Leonardo минув рік, за цей час сотні компаній змогли з її допомогою впровадити інноваційні технології в свої робочі процеси, щоб зробити їх більш ефективними.

SAP Conversational AI  сервіс на базі якого компанії зможуть створювати власних інтелектуальних чат-ботів. До його складу входить набір продуктивних інструментів для навчання, створення та моніторингу чат-ботів. Вони можуть бути інтегровані як з системами SAP, так і з рішеннями сторонніх виробників, а крім цього, можуть бути налаштовані завчасно для виконання конкретних галузевих завдань.

Користувачі вже розробили більше 60 000 голосових помічників, використовуючи сервіс SAP. Їх вже використовують такі компанії як SNCF, державне підприємство, що управляє залізницями Франції, а також один з найбільших французьких телеком-операторів SFR, який за допомогою чат-ботів значно поліпшив якість клієнтського сервісу та розширив аудиторію завдяки молоді.

SAP Leonardo Machine Learning  можливості машинного навчання SAP Leonardo тепер вбудовані в ряд додатків портфоліо SAP, включаючи SAP S/4HANA Cloud, SAP C/4HANA and SAP Ariba.

SAP Leonardo Machine Learning Foundation  рішення, яке спрощує інтеграцію штучного інтелекту в бізнес-процеси компанії, розширилося п'ятьма новими сервісами, серед яких  виявлення об'єктів, розпізнавання тексту в зображеннях, аналіз і автоматична класифікація текстових документів. Також рішення підтримує бібліотеку програмного забезпечення scikit-learn, як додаток до TensorFlow.

SAP Cloud Platform Blockchain  дозволяє створювати і розширювати бізнес-рішення за допомогою технологій блокчейн, таких як Hyperledger Fabric and MultiChain. Близько 65 компаній беруть участь у глобальній спільноті блокчейн-ініціативи SAP, щоб допомогти клієнтам ефективно використовувати можливості блокчейн для підвищення прозорості та безпеки ланцюжків поставок в самих різних галузях, таких як транспорт, фармацевтика, харчова промисловість. Наприклад, американський виробник ковбасних виробів Johnsonville впроваджує блокчейн для того, щоб відстежити походження продуктів по всьому ланцюжку поставок.

SAP розвиває свою мультихмарну стратегію, хмарна платформа SCP доступна на базі Google Cloud Platform і Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), а також через всіх найбільших хмарних провайдерів. SAP  єдина компанія, що надає ресурси для розробки за моделлю PaaS з такими можливостями вибору, а також відкритістю і гнучкістю.

Також планується запустити приватну хмару SAP Cloud Platform на базі IBM Cloud. Це дозволить клієнтам з банківської сфери, охорони здоров'я і транспорту, а також тих галузей, де активно працюють з конфіденційними даними, отримати доступ до гнучкого управління та швидкості хмарних технологій без шкоди для безпеки і втрати контролю.

SAP також представила набір інструментів для розробки на SAP Cloud Platform для Android. Він відкриє клієнтам доступ до складних робочих процесів через будь-який пристрій Android або Chrome OS.

Сервіси SAP Analytics Cloud тепер вбудовані в SAP S/4HANA Cloud для того, щоб забезпечити швидкий доступ до планування, реалізації та аналізу в межах однієї системи. Цими можливостями вже користуються найбільші світові компанії, серед них Pratt Industries, L3 Technologies та Daimler.

SAP Analytics Cloud розширила доступ до більш ніж 150 хмарним сховищам даних, тепер клієнти можуть легко управляти своїми даними незалежно від їх розташування. Для максимально гнучкого підходу, більш точного і інформативного аналізу даних використовується комбінація машинного навчання та технології NLQ. Нова функція search to insight на базі інтерактивного штучного інтелекту допомагає отримати інформацію про дані максимально швидко.

SAP Analytics Cloud тепер містить готові компоненти для більш ніж 20 продуктів SAP: SAP SuccessFactors, SAP Ariba, рішень SAP Hybris і SAP S/4HANA. Можливості SAP Analytics Cloud можуть бути вбудовані в бізнес-додатки SAP для управління інтелектуальним підприємством.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі