SAS продовжує багаторічну угоду про технологічне партнерство з Amadeus

SAS продовжує багаторічну угоду про технологічне партнерство з Amadeus
Скандинавські авіалінії (Scandinavian Airlines, SAS) є одним з перших клієнтів Amadeus серед авіакомпаній: минулого року партнерським відносинам компаній виповнилося 30 років. Сьогодні Amadeus і SAS оголосили про продовження свого багаторічного партнерства і, зокрема, про продовження угоди про дистрибуцію. Це гарантує, що всі тарифи і ціни SAS будуть, як і раніше, доступні для партнерів авіакомпанії з числа туристичних агентств при роботі через систему Amadeus.

Каті Андерссон (Kati Andersson), віце-президент з цифрових каналів продажів і дистрибуції у SAS, коментує: «Ми дуже раді продовженню нашої успішної співпраці з Amadeus. Ті бізнес-тревел- і туристичні агентства, з якими ми працюємо, як і раніше, залишаються важливим елементом у нашій стратегії, і завдяки їм наші клієнти можуть скористатися найзручнішим каналом обслуговування».

Крім розвитку напряму роботи з туристичними агентствами, в рамках партнерства авіакомпанія зможе продовжити використання повного пакету рішень Altéa, в тому числі систем інвентарного контролю, систем бронювання, рішень для продажу квитків і управління вильотами. Технології Amadeus допомагають SAS досягати ключових бізнес-пріоритетів, дозволяючи оптимізувати діяльність у найрізноманітніших напрямах, у тому числі в обслуговуванні пасажирів, управлінні виручкою та обробці платежів.

«Дана угода є свідченням тісних взаємин, які ми вибудовуємо з SAS протягом останніх тридцяти років. Ці відносини побудовані на принципах взаєморозуміння і підкріплюються нашими передовими системами дистрибуції і технологічними рішеннями. В Amadeus ми постійно впроваджуємо інновації для задоволення потреб клієнтів. Ми продовжимо працювати з SAS над підвищенням операційної ефективності, допомагаючи їм з реалізацією їхньої бізнес-стратегії сьогодні та в майбутньому», – коментує Мануель Мідон (Manuel Midon), керуючий директор Amadeus з роботи з авіакомпаніями в Північній і Західній Європі.

______________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі