SES надає відео послуги для ВВС Studios

SES надає відео послуги для ВВС Studios
SES надаватиме послуги з відтворення та IP-дистрибуції для більш ніж 50 каналів в рамках багаторічного контракту

BBC Studios (BBCS) та її дочірня компанія UKTV обрали SES для управління послугами з відтворення та дистрибуції на більш ніж 50 каналах лінійного мовлення, а також асоційованих з ними послуг «відео за запитом» (VOD), як анонсували в SES сьогодні.

SES надаватиме послуги з відтворення, обробки контенту, дистрибуції та «відео за запитом», доставляючи контент BBCS і UKTV в мережі філій по всьому світу і, в тому числі, до Великобританії. Дані послуги будуть базуватися на Європейських глобальних службах доставки SES, а всю інфраструктуру мовлення буде забезпечувати новий об'єкт SES в парку Стокле (Stockley Park) в Лондоні та мовний майданчик SES в Мюнхені, який буде контролювати операційне управління.

BBCS – це один з підрозділів BBC, що займається комерційним виробництвом і дистрибуцією, створюючи понад 2500 годин контенту щорічно. BBCS займається просуванням творчого таланту ВВС і Великобританії на міжнародній арені, працюючи в сфері глобальної дистрибуції контенту та надаючи брендовані послуги. UKTV - це дочірнє підприємство BBCS. Компанія була на передовій британського брендованого телебачення протягом останніх 25 років з телеканалами, що транслює комедії, розважальні, історичні та документальні програми, а також художні фільми. Даний мовник є значним інвестором в британську творчість, співпрацюючи з новими і не тільки письменниками, режисерами і виробниками телевізійних програм.

SES підписала багаторічний контракт, надавши відповідь на запит від BBCS і UKTV та запропонувавши послуги, які повністю погоджуються з вимогами BBCS і UKTV до подачі, ведення бізнесу та комерційної діяльності. Нова угода також буде сприяти бажанням з боку BBCS і UKTV розвивати хмарні інновації в медіа-індустрії.

«Наша британська та глобальна аудиторії разом з рекламодавцями очікують отримувати послуги бездоганної якості, а в світі мовлення, що трансформується нам потрібна гнучкість і реагування на мінливі потреби аудиторії. Зробивши вибір на користь SES, ми, на нашу думку, знайшли партнера, який є відданим ідеї забезпечення інноваційних рішень і потреб нашого бізнесу, прагнучи в майбутнє», - сказав Маркус Артур, президент BBC Studios в Велекобрітаніі й Ірландії, та генеральний директор UKTV.

«Ми дуже раді, що надаємо повний набір відео-послуг для BBCS», - заявив Стів Коллар, генеральний директор SES. «Наш підхід до надання послуг в Лондоні та Мюнхені спеціально створений для того, щоб мовні та продюсерські компанії, такі як BBCS і UKTV, могли зосередитися на виробництві відмінного контенту, в той час як ми дбаємо про підготовку, відтворення і доставку цього контенту. Такий двосторонній підхід є основоположним для нашого успіху, щоб у нас завжди були в розпорядженні повноцінні резервні служби доставки контенту, і ми могли надавати послуги найвищої якості для BBCS».
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі