Скульптура Л. Жаботинського - прикраса міста, одяг з його ім'ям - гордість олімпійської збірної України.

Скульптура Л. Жаботинського - прикраса міста, одяг з його ім'ям - гордість олімпійської збірної України.
22 березня (середа) 2017 року об 11.00 у прес - зоні виставкового комплекса «Козак палац» (на другому поверсі велика зала) відбудеться прес-конференція: «Презентація моделі скульптури Леоніда Жаботинського - прикраси міста. Ім’я «найсильнішої людини планети» стало не тільки брендом Запоріжжя, а й лінійки спортивного одягу, який має всі шанси стати екіпіруванням олімпійської збірної України на олімпіаді в Токіо».

Учасники:
РУСЛАН ЖАБОТИНСЬКИЙ - засновник бренда Zhabotinsky, син Леоніда Жаботинського
ЮЛІЯ ЦИГАНЕНКО - розробник моделей одягу, відомий столичний дизайнер одягу
ОЛЕКСАНДР ПРИТУЛА - радник міністра молоді і спорту України
КІМ ТКАЧЕНКО – державний тренер з важкої атлетики

Скульптура Леоніда Жаботинського, яка прикрасить центр міста – робота відомого харківського скульптора Ельданиза Гурбанова. Його скульптура відрізняється максимальною контактністю та реалістичністю. Надихнувшись одним з фото легенди спорту, Ельданиз реалізує образ Леоніда Жаботинського в бронзі в пропорціях зросту найвищого супертяжу в світі - 1 метр 93 см. Вже визначено місце в центрі Запоріжжя, де і з’явиться скульптура. Побачити її на власні очі можна на прес-конференції.

Модель скульптури з’явилась одночасно з початком випуску перших моделей з лінійки спортивного одягу «Zhabotinsky». Вітчизняний бренд було вирішено реалізовувати в Україні. Розробка дизайну одягу та швейна робота - українські. Стилістичне рішення спортивних костюмів, футболок та головних уборів – надала дизайнер українського одягу, Юлія Циганенко. Запорізький спортивний одяг «Zhabotinsky» має всі шанси стати офіційною екіпіровкою Олімпійської Збірної України в Токіо.

Ці та багато інших питань будуть обговорюватися в ході зустрічі. Запрошуємо представників ЗМІ та просто небайдужих городян взяти участь в презентації.

Акредитація обов’язкова. Залишити свої дані можна за телефонами 050 8692069 та 098 6606122


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі