SSD-накопичувачі GOODRAM IRDM Ultimate X з інтерфейсом PCIe 4.0 тепер доступні в Україні

SSD-накопичувачі GOODRAM IRDM Ultimate X з інтерфейсом PCIe 4.0 тепер доступні в Україні
Виробник твердотільних накопичувачів з Польщі компанія Wilk Elektronik SA оголосила про старт продажів на території України надшвидких твердотільних NVMe-накопичувачів GOODRAM IRDM Ultimate X з підтримкою найсучаснішого інтерфейсу PCI Express 4.0. Нові накопичувачі спеціально створені для допитливих ентузіастів, вимогливих геймерів і професійних користувачів ПК.

GOODRAM IRDM Ultimate X вже надійшли на прилавки роздрібних мереж та провідних інтернет рітейлерів. У нову серію увійшли SSD в популярному форм-факторі М.2 2280 і обсягами 500 ГБ, 1 ТБ і 2 ТБ.

GOODRAM IRDM Ultimate X задіє чотири лінії PCI-E 4.0, а в основі накопичувача лежить контролер Phison PS5016-E16, який часто зустрічається в інших продуктах компанії, та зарекомендував себе як надійний, стабільний, витривалий і довговічний. Мікросхеми пам'яті використовують технологію 3D NAND TLC.

Використання інтерфейсу PCIe 4.0 x4 дозволяє GOODRAM IRDM Ultimate X досягти небувалої раніше продуктивності. Wilk Elektronik SA заявляє, що нові SSD-накопичувачі здатні досягати пікових значень швидкості в 5000 МБ/с при читанні і 4500 МБ/с при запису даних. Показник IOPS (операцій введення/виводу на секунду) при читанні і запису становить відповідно 550 і 400 тисяч у молодшій версії і 750 і 750 тисяч у двох інших.

Щоб ефективно охолоджувати мікросхеми, виробник оснастив IRDM Ultimate X алюмінієвим радіатором з фірмовим логотипом яскраво червоного кольору, що підкреслює геймерський напрямок.

Нові накопичувачі сумісні з новітньою платформою AMD Ryzen 3000. Нагадаємо, що AMD першою в світі запровадила інтерфейс PCIe 4.0 в продукцію, призначену для споживчих рішень. Саме тому IRDM by GOODRAM, як інноваційний бренд, співпрацює з AMD для створення накопичувачів з надзвичайною високою швидкістю читання і запису даних.

На всі моделі накопичувачів надається 5-річна гарантія з безкоштовною технічною підтримкою.

Рекомендована вартість GOODRAM IRDM Ultimate X в Україні становить:

• 500 ГБ - 4200 грн.
• 1 ТБ - 7000 грн.
• 2 ТБ - 12500 грн.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі