Стартувала міжнародна кампанія про окупацію Криму CRIME(A)

Стартувала міжнародна кампанія про окупацію Криму CRIME(A)

Стартувала міжнародна громадська ініціатива CRIME(A), повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Громадські організації об'єдналися, щоб привернути увагу людей у всьому світі до злочинів Росії в окупованому Криму, опублікували Маніфест "Про злочини Росії в Криму" і закликають кожного долучатися до нього.

"Допоки з українського півострова не піде останній російський солдат, світова спільнота має розуміти: окупація Криму - це злочин Росії. Злочин, про який не можна мовчати та який не може залишитися безкарним", - йдеться в маніфесті ініціативи.

Зокрема, долучитись до ініціативи можуть люди, організації та компанії у всьому світі.

Зробити це дуже просто:

1. Підтримати маніфест "Про злочини Росії в Криму" на сайті проекту https://crimea.support/;
2. Поширити інформацію про ініціативу CRIME(A) у соціальних мережах з #CRIME_A;
3. Опублікувати в соціальних мережах зображення зі своїм іменем, назвою організації чи компанії без букв "А", щоб привернути увагу до кампанії CRIME(A)"
, - пояснили в МЗС.

Ініціатива має залучити не лише українців, а й іноземців. Інформація на сайті доступна українською та англійською мовами. Ініціативу підтримало Міністерство закордонних справ і зарубіжні дипломатичні установи України у всьому світі.

"Українські дипломати щоденно тримають Крим у фокусі міжнародної уваги. Тому ми без вагань долучилися до цієї важливої ініціативи. На моє переконання, вона дозволить розповісти світові про злочини Росії в новий, нестандартний, але доступний спосіб. Причому не лише дипломатам і урядам, а так, щоб це обговорювали громадяни інших країн. Це важливо, тому що злочинні дії Росії становлять загрозу не лише для нас, а й для інших держав та їхніх громадян", - заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Ініціаторами ідеї є креативне агентство Banda. Внесок агентства, як і інших партнерів проекту, здійснювався на безоплатній основі. Партнери проекту - Міністерство закордонних справ України, Український інститут, меджліс кримськотатарського народу, Кримська правозахисна група, Крим SOS, ZMINA, Медійна ініціатива за права людини.
___________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі