У 2020 році Ощадбанк видав понад 1,9 млрд грн автокредитів

У 2020 році Ощадбанк видав понад 1,9 млрд грн автокредитів
У 2020 році попри карантинні обмеження Ощадбанк зберіг позитивну динаміку і видав майже 4 тис. автокредитів на загальну суму понад 1,9 млрд грн, що на 200 млн більше ніж торік. Банк упевнено посідає друге місце на українському ринку автокредитування.

«Позики на придбання авто – один з ключових напрямів роздрібного кредитування в Ощаді. Конкуренція серед банків, що сьогодні пропонують такі кредити, висока, проте нам вдається успішно конкурувати завдяки тому, що ми пропонуємо партнерам надійне співробітництво та швидке прийняття рішень, а клієнтам – вигідні умови. Серед переваг Ощаду – гнучкі умови кредитування як за терміном, так і за відсотковими ставками», – зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

Відсоткові ставки за автокредитами Ощаду стартують від 0,01%, одноразова комісія – від 0%, мінімальний аванс – від 10%, термін кредитування – до 7 років.

Банк співпрацює з понад 500 дилерськими центрами та автосалонами по всій країні.

Серед автомобілів, що придбавались в кредит від Ощадбанку, фаворитами у 2020 році були такі бренди, як Toyota, Mazda, Suzuki, Nissan, Skoda, Hyundai, Kia, Volkswagen, Mercedes, Honda, Subaru, Renault, Peugeot, Fiat.

За дослідженням компанії «Простобанк Консалтинг» Prostobank Awards автокредити «Ощад Драйв» та «Легкий кредит» визнано найкращими у 2020 році серед пропозицій банків України.

____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі