Українська крилата ракета успішно пройшла випробування

Українська крилата ракета успішно пройшла випробування
Перші льотні випробування крилатої ракети наземного базування, яка здатна точно уражати наземні та морські цілі, пройшли успішно. В ході випробувань були перевірені льотні характеристики та робота систем крилатої ракети.

"Українська крилата ракета наземного базування пройшла перше успішне випробування. Вона здатна точно уражати як наземні, так і морські цілі. Державний концерн "Укроборонпром" продовжує працювати на зміцнення обороноздатності Збройних Сил України", – заявив Президент України Петро Порошенко.

Нова розробка "ДККБ "Луч", що входить до складу ДК "Укроборонпром", створена у співпраці з іншими державними та приватними підприємствами оборонно-промислового комплексу України.

"Для України це дуже важлива подія, тому що після тотального роззброєння української армії, відповідно до Будапештського Меморандуму, на озброєнні Збройних Сил України не залишилося жодної крилатої ракети. Сьогоднішніми випробуваннями ми відкрили новий етап ракетної програми, відповідно до якого наші Збройні Сили повинні отримати потужні високоефективні крилаті ракети, здатні на великій відстані точно вражати ворожі цілі", – заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов. Додавши, що дальність дії крилатої ракети та її бойове спорядження не суперечать підписаним Україною міжнародним угодам для такого виду зброї.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі