Український стартап вперше отримав «Доступний кредит 5-7-9%»

Український стартап вперше отримав «Доступний кредит 5-7-9%»
Молодий підприємець із Хмельницького став першим в Україні щасливчиком, який отримав «Доступний кредит 5-7-9%» на свій екологічний стартап. Сьогодні УКРГАЗБАНК видав необхідні кошти – 1,3 млн грн для започаткування бізнесу. Його ідея – виробництво розпалювача вогню з деревної вовни. Це 100% екологічний продукт, який ані трішечки не забруднює довкілля на відміну від хімічних аналогів.

Щоб відкрити цілий комплекс з виробництва дерев’яної вовни та розпалювача вогню банк видав кредит під 7% річних на 3 роки. Фонд розвитку підприємництва надав гарантію, що покриває 80% суми кредиту. На першому етапі запуску цього проекту працюватимуть два спеціалісти, а от надалі – підприємство забезпечить 8 робочих місць.

"Перший кредит для новачків бізнесу – це сигнал для всіх, хто має цікаву ідею, але вважає, що реалізувати її неможливо через брак досвіду, підтримки чи грошей. Тепер це вже точно не привід відмовлятися від мрії. Саме державна програма «Доступні кредит 5-7-9%» і створена для того, аби українських бізнесменів та робочих місць ставало більше, а наша продукція мала попит в усьому світі. Особливо приємно та символічно, що цей стартап має такі ж цінності як і ми – екологічність та безпека людей, нашого майбутнього. Щиро віримо у цей проект і бажаємо успіху у підкоренні нових ринків! Ви будете взірцем для інших підприємців, за успіхом якого спостерігатиме вся країна"
— зазначив Голова Правління Кирило Шевченко.

Таких підприємств в Україні наразі лише два, у світі ж можливо не більше десяти виробників цієї продукції, а от попит на неї зростає щодня. Не дивно – бо такий розпалювач вогню з деревної вовни легко розгорається, не містить шкідливих речовин, не вибухає, дозволяє розпалити вогонь за будь-яких погодних умов.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі