Увімкніть автопілот для свого бізнесу з новим тарифним пакетом CRYSTAL-IT

Увімкніть автопілот для свого бізнесу з новим тарифним пакетом CRYSTAL-IT
КРИСТАЛБАНК запустив спеціальне рішення CRYSTAL-IT для IT-підприємців.

«На сьогоднішній день у КРИСТАЛБАНКу обслуговується більше 500 підприємців, потреби яких постійно зростають і вимагають нових інноваційних рішень, - коментує Голова Правління Леонід Гребінський. Пропонуючи підприємцям зручні сучасні сервіси та комплексні програми, ми сприяємо вирішенню багатьох питань, які стоять перед вітчизняним бізнесом».

Оформивши новий тарифний пакет CRYSTAL-IT, підприємці, що ведуть бізнес у сфері інформаційних технологій, отримують ряд переваг та привілеїв, а саме - безкоштовне відкриття рахунку та користування системою Клієнт-Банк, найвигідніші умови з котирування валюти на ринку, а також можливість максимально швидко та зручно оформляти документи з надання експорту своїх послуг з використанням спеціально розроблених у Банку форм документів, які не потребують підписання зі сторони замовника-нерезидента.

Для замовлення нового тарифного плану та отримання форм документів для встановлення договірних відносин с замовником - нерезидентом необхідно лише залишити заявку за посиланням або звернувшись до найближчого відділення ПАТ «КРИСТАЛБАНК».

Нагадуємо, що ПАТ «КРИСТАЛБАНК» є повноправним членом Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі