Viber додав нову функцію для любителів футболу

Viber додав нову функцію для любителів футболу
Viber, один з найбільших в світі додатків для обміну повідомленнями, представляє нові можливості для спілкування усім любителям футболу. Тепер користувачі зможуть позмагатися в прогнозі результатів футбольних матчів безпосередньо в месенджері. Запуск гри приурочений до Чемпіонату Світу 2018 в Росії.

Серед затятих футбольних уболівальників існує давня традиція складати таблиці лідерів, прагнучи вгадати результати матчів того чи іншого чемпіонату. Своїми прогнозами, особливо тими що підтвердилися, вони неодмінно діляться з друзями та іншими знавцями футбольного світу. Одні вважають за краще вести таблиці в Excel, інші на звичайній шкільній дошці, а доросліше покоління і зовсім робить помітки в блокнотах.

Тепер все зміниться.

Нова функція в чатах Viber «Таблиця лідерів» дозволить стежити за ходом матчів в режимі реального часу, а також переглядати результати і рейтинги безпосередньо в додатку. Користувачі з усього світу отримають можливість спілкуватися і змагатися між собою в групових чатах на автоматично оновлюваній таблиці лідерів.

Ставки будуть оцінюватися за допомогою системи балів. Наприклад, якщо користувач вгадав переможця, але помилився з рахунком, йому все одно буде присуджений один бал. У разі, якщо рахунок передбачений коректно - 3 бали. Автори правильних прогнозів отримають унікальні призи від Viber: тисячі безкоштовних стікерпаків, ваучери на фільми у форматі HD від Rakuten TV, кредити Viber Out та багато іншого. Користувач, який набрав найбільшу кількість балів, отримає звання «Кращий футбольний фанат світу» і ексклюзивні квитки на матч «Ель-Класик» наступного сезону на стадіоні «Камп Ноу». Спеціально розроблений чат-бот буде оповіщати уболівальників про результати, а також нагадувати про можливість зробити нові прогнози.

«Для футбольних уболівальників це по-справжньому хвилюючий місяць, коли вся увага зосереджена на матчах. Ми - теж фанати футболу і вважаємо своїм обов'язком подарувати любителям спорту з усього світу нові можливості спілкуватися і виражати емоції в чатах Viber. Ми закликаємо забути про нудні записи на дошках та в блокнотах, і замість цього розпалити дух азарту в таблицях лідерів для групових чатів і випробувати на собі новий підхід до спілкування в Viber», - коментує Джамел Агауа, генеральний директор Viber.

Крім цього, провідні світові медіа, такі як 90min.com і Championat.com, запустили спеціальні спільноти Viber, в яких мільйони фанатів можуть взяти участь в гарячих дискусіях футболу і відзначитися в таблицях лідерів.

Скачайте Viber зараз і створіть власну таблицю лідерів в групових чатах:
https://viber.com/worldfootball2018

FAQ

Як підключити таблицю лідерів в групових чатах?

- Для початку потрібно поділитися своїми прогнозами результатів матчу в груповому чаті через нове доповнення World Football.
- Відразу після цього буде автоматично створена таблиця лідерів. Якщо інші учасники теж хочуть значитися в таблиці, їм також достатньо буде поділитися прогнозами в груповому чаті.
- За матч можна зробити не більше однієї ставки, при цьому така ставка буде відображатися відразу на всіх таблицях, в яких ви берете участь. Наприклад, якщо у користувача одна таблиця лідерів з друзями, а інша - з колегами по роботі, в обох таблицях буде враховуватися одна ставка.
- Спеціально розроблений чат-бот буде оповіщати уболівальників про результати матчів, а також нагадувати про можливість зробити нові ставки.

Як набираються бали?

- По системі 1X2. Для двох команд будуть представлені три варіанти результату матчу: 1, 2, або X. 1 - для перемоги на своєму полі, 2 - для перемоги в гостьовому матчі, X - нічия. Якщо користувач вгадав переможця, але невірно вгадав рахунок, йому все одно буде присуджений 1 бал.
- Якщо користувач точно передбачив результат матчу, він отримує 3 бали.
- Ці правила автоматично застосовуються для всіх таблиць лідерів.

Про Rakuten Viber:

Для Viber не існує кордонів: ми об'єднуємо людей незалежно від того, хто вони і звідки. Наші користувачі по всьому світу відправляють безкоштовні текстові повідомлення, роблять відеодзвінки, відправляють стікери і фотографії, спілкуються в групових чатах, обмінюються даними про своє місцезнаходження, отримують актуальні новини від улюблених брендів та знаменитостей. Ми гарантуємо нашим користувачам вільне і безпечне спілкування в будь-якій точці планети.

Viber є частиною японської Rakuten Inc. - світового лідера в сфері електронної комерції і фінансових послуг. Наш додаток - офіційний месенджер футбольного клубу «Барселона» і офіційний партнер баскетбольного клубу Golden State Warriors для обміну миттєвими повідомленнями та дзвінками.

Viber дарує унікальний досвід спілкування, яким ви будете по-справжньому насолоджуватися. Приєднуйтесь!


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі