ВПЕРШЕ ЦІЄЇ ОСЕНІ! Запрошуємо відвідати Ваш улюблений Фестиваль індустріїї краси "Дзеркало моди" у Львові!

ВПЕРШЕ ЦІЄЇ ОСЕНІ! Запрошуємо відвідати Ваш улюблений Фестиваль індустріїї краси
На прохання відвідувачів та учасників, цієї осені захід пройде 2-й раз за рік!

Дати проведення: 6, 7 і 8 жовтня
Місце проведення: Виставковий комплекс "Південний-EXPO", м. Львів, вул.. Щирецька, 36
Отримате безкоштовне запрошення: http://zerkalomody.com/

Вже 9-й раз Львів зустрічає найбільшу професійну подію у світі індустрії краси Західної України - Фестиваль «Дзеркало моди».

«Дзеркало моди» не стоїть на місці, саме тому, щороку кількість відвідувачів, учасників, майстер-класів, національних Чемпіонатів , представлених торгових марок, відкритих показів збільшується. А також, Фестиваль збирає останні новинки і тренди beauty-ринку, включає всі актуальні напрями індустрії краси.

«Дзеркало моди» - найбільший асортимент продукції індустрії краси в Західній Україні!
7 причин відвідати:

1. Учасники - провідні компанії, відомі торгові марки. У Фестивалі беруть участь найпопулярніші компанії з 22 міст України. Саме тому, подібного асортименту продукції в Вашому регіоні немає ніде!
2. Акції. Знижки. Ви можете придбати продукцію за зниженими цінами (до -70 wacko та по спеціальним акційним пропозиціям ( 1 + 1 і т.д. )
3. Новинки. Тренди сезону. Спеціально для відвідувачів, компанії презентують останні розробки і новинки, демонструють їх у роботі.
4. Професійна програма заходів. Безкоштовні майстер-класи для всіх фахівців на відкритій сцені і стендах учасників. Закриті майстер-класи за участю провідних beauty-майстрів України та СНД .
5. Абсолютно новий формат конкурсу!!! В рамках «Дзеркало моди» , проходять конкурсні заходи , які допомагають підтвердити свій професіоналізм і дають квиток для участі в міжнародних змаганнях.
6. Консультація. Обмін досвідом. Фестиваль надає можливість отримати безкоштовні поради і знання від гуру beauty-індустрії України, а також поспілкуватися з колегами в невимушеній обстановці .
7. Testy. Наші учасники тестують продукцію і демонструють роботу обладнання на Ваших очах! Ви оберете те, що потрібно саме Вам!
Фестиваль індустрії краси «Дзеркало моди -Львів-2016» , охоплює ринок індустрії краси одного з найбільших в Україні регіонів
Включає в себе:
1. ВИСТАВКА «ДЗЕРКАЛО МОДИ» : перукарське мистецтво, нігтьовий сервіс і нарощування вій, все для brow - майстрів, декоративна косметика і парфумерія, все для салонів краси, все для масажу, косметологія та обладнання для косметологічних кабінетів, косметика, SPA & Wellness- послуги, перманентний макіяж, модні аксесуари та біжутерія, hand - made.

3. КОНКУРСНА ПРОГРАМА

4. А також, НЕ ПРОПУСТІТЬ:
• Яскраві TREND-шоу;
• Beauty-розіграш близько 200 призів від компаній Фестивалю;
• Безкоштовні майстер-класи на відкритій сцені.
Роби відкриття у світі краси разом із «Дзеркало моди»!

Для отримання детальної інформації
дзвоніть: +38 (056) 373-93-78, +38 (067) 539-29-35
або пишіть: zerkalo@expometeor.com
http://zerkalomody.com/
https://vk.com/zerkalomody
https://www.facebook.com/zerkalom/


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі