ЖОДНОГО ДНЯ БЕЗ РОБОЧОГО СЕРВЕРА: GIGABYTE ТА АСБІС-СЕРВІС ПРОПОНУЮТЬ ПОСЛУГУ NEXT BUSINESS DAY

ЖОДНОГО ДНЯ БЕЗ РОБОЧОГО СЕРВЕРА: GIGABYTE ТА АСБІС-СЕРВІС ПРОПОНУЮТЬ ПОСЛУГУ NEXT BUSINESS DAY
Провідний IT-дистриб’ютор АСБІС-Україна та виробник серверних рішень Gigabyte оголошують про запуск сервісу розширеної гарантії NBD. Послуга гарантує клієнтові, який зіштовхнувся з проблемою несправності обладнання, робочий стан сервера вже на наступний день після звернення, забезпечуючи йому безперервність бізнес-процесів.

1 квітня 2021 року стартувала нова послуга розширеної гарантії Next Business Day on-site Service (NBD) для одного з ключових брендів у портфелі АСБІС-Україна – ТМ Gigabyte. Сервіс передбачає, що в разі виходу з ладу сервера клієнта йому гарантується працездатність системи наступного ж дня з моменту подавання заявки. Обслуговування здійснює центр технічної підтримки АСБІС-Сервіс.

Кожному власникові серверного рішення, незалежно від специфіки та масштабів бізнесу, відомо, наскільки важливим є повсякчасний доступ до баз даних. Перебування сервера в ушкодженому стані призводить до простоювання обладнання, затримки виконання замовлень, фінансових та репутаційні втрат. Саме тому як для малого, так і для великого підприємства критично важливо встановити працездатність системи у стислий термін.

Розширена гарантія NBD максимально клієнтоорієнтована: для отримання послуги користувачу сервера Gigabyte варто лише звернутися до менеджера. Турбуватися про транспортування несправного обладнання не доведеться: на майданчик до замовника надсилається фахівець, який забезпечує можливість працювати з сервером якомога швидше, максимум – на наступний робочий день після звернення.
Послуга NBD для серверних рішень бренда Gigabyte наразі є доступною у 16-ти українських містах: Вінниця, Дніпро, Харків, Житомир, Одеса, Маріуполь, Хмельницький, Кропивницький, Запоріжжя, Львів, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Черкаси. Мережа покриття буде постійно розширюватися, покращуючи досвід користування продукцією Gigabyte на загальнонаціональному рівні.

Конкурентною перевагою розширеної гарантії Gigabyte є доступна ціна та швидкість виконання замовлення, що здійснюється на базі власних ресурсів компанії АСБІС-Україна. Послуга NBD є додатковою опцією під час придбання сервера Gigabyte і надається у вигляді пакета лише для першого року експлуатації обладнання або на три перші роки експлуатації обладнання. Докладніше обсяг і термін виконання сервісних робіт наведено у таблиці:

Компанія Gigabyte є світовим лідером у галузі інноваційних комп’ютерних технологій. Продукція охоплює готові рішення для дата-центрів, стійкові сервери, інтегровані обчислювальні рішення, графічні прискорювачі, високопродуктивні обчислювальні системи тощо. Зокрема бренд спеціалізується на серверах із високою щільністю відеокарт. Будучи вірною фірмовому лозунгу «Поліпши своє життя», компанія дбає про бездоганний досвід користування своєю продукцією як для приватних, так і для корпоративних клієнтів.

Для того, щоб дізнатися більше про продукти Gigabyte загалом та про послугу розширеної гарантії NBD зокрема, прохання надсилати інформаційний запит на електронну адресу
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі