Страхування працівників аеропорту “Бориспіль”: день за днем

Страхування працівників аеропорту “Бориспіль”: день за днем
Тендерний комітет ДП “Державний міжнародний аеропорт “Бориспіль” наприкінці минулого року обрав страхову компанію “Вексель” партнером з медичного страхування працівників аеропорту. Відтак 3 729 працівників підприємства отримали гарантію високоякісного медичного обслуговування на випадок травмування, захворювання, загострення хронічної хвороби, медикаментозного забезпечення впродовж 2007 року у найкращих відомчих та комерційних медичних закладах України. Страхова сума, згідно з договором страхування, становить 150 тис. грн. на одного застрахованого на рік.
За підсумками п’яти місяців до медичних закладів за допомогою звернулося близько 4,5 тис. осіб, 148 з них отримали лікування у стаціонарі, витрати на яке сплатила страхова компанія. За цей період було організовано 152 викликів лікаря додому і 76 викликів карети швидкої допомоги. Загалом станом на 14.06.2007 року СК “Вексель” направлено 975 322,72 тис. грн. на відшкодування витрат, пов’язаних з наданням першої медичної допомоги, поліклінічного та стаціонарного лікування з повним медикаментозним забезпеченням.
Особливість страхового захисту, який отримують працівники аеропорту, полягає у відсутності необхідності самому застрахованому піклуватися про звернення за медичною допомогою та про сплату за отримані послуги. Клієнт СК “Вексель” у разі потреби повинен лише зв’язатися з представником асистансу, вказати на номер індивідуальної картки і повідомити йому причину звернення. Організацію медичної допомоги, координацію і супровід застрахованої особи упродовж усього терміну лікування здійснює власний асистанс СК “Вексель”.
Серед медичних закладів-партнерів СК “Вексель” такі відомі заклади, як: Центральний військовий госпіталь; Поліклініка МВС; науково-дослідні інститути: кардіології, отоларингології, травматології та ортопедії, нейрохірургії, клініки: “Медіком”, “Борис” та інші; а також велика кількість мереж аптечних закладів по всій Україні.
-----------------

Справка о компании:
-----------------
СК “Вексель” заснована у 1994 році та ось уже близько 14 років успішно працює на українському ринку класичного страхування. Компанія має ліцензії на здійснення більше 40 видів добровільного та обов’язкового страхування.
СК “Вексель” входить до складу багатьох професійних об’єднань: Ліги страхових організацій України, Ядерного страхового пулу України, Моторного (транспортного) страхового бюро України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі