АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ВЛАШТУЄ СВЯТО НА ЧЕСТЬ ДРУЖНЬОГО АЗЕРБАЙДЖАНУ

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ВЛАШТУЄ СВЯТО НА ЧЕСТЬ ДРУЖНЬОГО АЗЕРБАЙДЖАНУ
18 травня 2017 року в аеропорту «Бориспіль» відбудеться святкування 25-ї річниці дипломатичних відносин між Україною та Азербайджанською Республікою. Урочистості пройдуть у форматі «Вечора культури Азербайджану», організованого спільно з Посольством Азербайджанської Республіки та Міністерством Культури України.

До святкової події долучаться представники влади та посольств різних країн. Азербайджанських партнерів привітає посол Азербайджану в Україні Азер Худієв, Міністр культури України Євген Нищук, його перший заступник Світлана Фоменко, народний депутат, віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи Георгій Логвинський. До привітань приєднаються представники посольств Молдови, Грузії, Туреччини, Таджикистану, Узбекистану, Казахстану, Ізраїлю, Пакистану та ін.

Для пасажирів та гостей аеропорту «Бориспіль» підготували розширену розважальну програму, яка розкриє усе різноманіття культури дружнього народу. До уваги глядачів запропонують танцювальні, пісенні та інструментальні номери, які відобразять як етнічні кавказькі традиції, так і сучасні культурні надбання народу Азербайджану.

Окрім розважальної програми на відвідувачів урочистого заходу також чекають ігри, конкурси, майстер-класи та святкове частування національними азербайджанськими стравами. Аеропорт «Бориспіль» запрошує журналістів та усіх бажаючих долучитися до святкування та зробити свій внесок у зміцнення дружніх та партнерських відносин між Україною та Азербайджаном.

Культурний захід відбудеться 18 травня 2017 року в зоні Duty Free терміналу D (9 гейт). Початок о 18:00. Збір гостей о 17:30 біля центральної авіадовідки на 3-му поверсі терміналу D.

Для пропуску до режимної зони гостям необхідно мати з собою паспорт або посвідчення особи, яке його замінює.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі