«Агроінком» запрошує на виставку «Індустрія Олійно-Жирової Галузі»

«Агроінком» запрошує на виставку «Індустрія Олійно-Жирової Галузі»
Запрошуємо Вас прийняти участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «Індустрія Олійно-Жирової Галузі», яка відбудеться з 17 по 19 квітня 2013 року на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б) м. Київ.

При підтримці Національної академії аграрних наук України

Міжнародна спеціалізована виставка «Індустрія Олійно-Жирової Галузі» - це платформа для діалогу представників олійнодобувних і олійно-жирових підприємств, виставка націлена на просування сучасних передових технологій масложирового виробництва.

На виставці буде представлено насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, сировина, сучасне обладнання, передові технології для виробництва олійно-жирової продукції, новітні методи контролю, обладнання для зберігання та переробки олійних культур, виробництво комбікормів, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, якісна продукція із натуральної сировини, тощо.

Учасниками виставки є сільгоспвиробники, переробники олійних культур і трейдери, державні структури, галузеві організації, приватні підприємства, провідні вітчизняні та міжнародні аграрні експерти, ключові експортери, споживачі олійних і продуктів переробки, представники наукових організацій та інше.

Тематичні розділи:

- агротехнології, біотехнології
- технології виробництва, переробки, зберігання, економії
- насіннєвий матеріал
- обладнання для очистки, колібровки, сушки, протруєння насіння
- добування та переробка олії та рослинних жирів
- виробництво рослинних білків, маргаринів, майонезу
- виробництво кулінарних та кондитерських жирів
- виробництво туалетного та господарського мила
- переробка олійного насіння для виробництва кормів та тваринництва
- переробка олійного насіння для біопаливної промисловості
- сільськогосподарська техніка
- обладнання, машини, механізми
- пресси та пресувальні установки
- установки для рафінування
- лабораторне обладнання
- контрольно-вимірювальні прилади і автоматика
- стандартизація, сертифікація, метрологія
- контроль якості сільськогосподарської продукції, сертифікація, маркування, ГОСТи, ТУ
- тара, упаковка, обладнання для сховищ
- енергозбереження в масложировій галузі
- спеціальний транспорт
- вантажно – транспортне обладанання
- об’єднання для безпеки логістичних об’єктів

У діловій програмі виставки розглядатимуться найактуальніші питання галузі, пов’язані з провадженням нових технологій, що сприяють збільшенню рентабельності виробництва, удосконалення контролю якості готової продукції, за участю вітчизняних та іноземних спеціалістів - експертів аграрного сектору.

Кожен учасник має можливість зустрітись з науковцями, підприємцями, виробниками та споживачами, укласти нові контракти та розширити ринок збуту. Всі учасники можуть прийняти участь та виступити з доповіддю в науково - практичному семінарі. Не пропустіть можливість заявити про себе і про свою продукцію.

Організатори завжди раді бачити Вас учасником, гостем, партнером Міжнародної спеціалізованої виставки «Індустрія Олійно – Жирової Галузі», яка відбудеться з 17 по 19 квітня, 2013 року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» ( м.Київ, вул.Салютна 2-Б).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі